Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Két és fél Magyarország játszott eddig a Warzone 2.0-val

Két és fél Magyarország játszott eddig a Warzone 2.0-val

Az első öt nap mondhatni, sikeres volt.

2022.11.22. 19:42 | GeryG | kategória: Játékhírek

November közepén elrajtolt a Warzone 2.0, amire természetesen rá is kattantak a CoD-rajongók. Az első öt nap elég volt arra, hogy máris ízekre szedjék a játékot, elkezdjük kiaknázni a hiányosságait és hibáit, miközben felfedezik az új térkép minden zegzugát.

De hányan is tették ezt az elmúlt öt napban? A kiadásért felelős Activision büszkén tette közzé az erről szóló statisztikát. Eszerint az ingyenes játékkal a premier utáni első öt napban 25 millióan játszottak. Ez egyértelműen szép teljesítmény, még akkor is, ha elég vaskos marketingkampány előzte meg a megjelenést és persze sokat számít, hogy az előd Warzone-nal is milliók játszottak a megjelenése óta folyamatosan.

Cikkajánló
Call of Duty: Modern Warfare II multi – Érdekes ötletek
Néhány látványos újítás, de nem biztos, hogy mindegyik hasznos is.
» Olvasd el!

Bár konkrét összehasonlítást nem tettek közzé, de azt tudni lehet, hogy a Warzone-nal anno a legelső napon 6 millió játékos játszott, majd két napra rá már 15 millió. Most ugyan az első napok statisztikáit nem ismerjük, de az, hogy 25 millió játékost számlál a mutató öt nap alatt, egyértelműen jelzi, hogy hibái ellenére is elég nagy a hype és az érdeklődés a játék körül. Ezzel a Warzone 2.0 lett a Call of Duty történelem egyik legerősebben nyitó játéka. Más kérdés, hogy a rajongók véleménye már nem ennyire fényes, elég csak a Steamen rápillantani a tetszési indexre... ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló