25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Death Stranding 2

PlayStation 5-re készül Hideo Kojima újabb játéka.

Írta: Dino

Az idei The Game Awards során jelentette be Hideo Kojima, hogy folytatást kap legutóbbi játéka, a Death Stranding.

A játék - amelyről azért pletykák már eddig is voltak - felfedése egy rövidke teaser formájában történt meg, amelyben többek közt Fragile és Sam Bridges bukkan fel.

A Guerrilla Games Decima motorját használják az új játékhoz, ez hajtotta az előző Death Strandinget is, de a Horizon Zero Dawn és a Horizon Forbidden West alatt is ez dolgozott.

Samet természetesen ezúttal is Norman Reedus kelti életre, rajta kívül pedig olyan színészek közreműködnek még a produkcióban, mint Léa Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna, és Troy Baker.

A Death Stranding 2 (amelynek igazából ez egyelőre csak a munkacíme) PlayStation 5-re készül. De az előző rész alapján feltételezhető, hogy később ebből is kapunk majd PC-s verziót. Megjelenési dátumot egyelőre nem árultak el, így nagy valószínűséggel 2023 után számíthatunk csak a megjelenésére.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!