25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Sokat késik a Suicide Squad: Kill the Justice League, de nem azért, amire gondolnál

A hírek szerint nem az első gameplay-video pocsék fogadtatása miatt döntöttek így.

Írta: GeryG

Nem az első, de talán az utolsó halasztását éli meg a 2020-ban bejelentett Suicide Squad: Kill the Justice League. Ám, míg korábban a legtöbb érdeklődő játékos valószínűleg szomorúan vette tudomásul, hogy többet kell várnia a játékra, most jó eséllyel a többség kifejezetten örül ennek a hírnek.

Mint ismert, a fejlesztést végző Rocksteady Games február vége felé tette közzé a játék első gameplay-bemutatóját. És bizony kaptak is utána hideget-meleget a rajongóktól. Mert amit abban a videóban láthattunk, az sokminden volt, csak épp látványos, ígéretes, egyedi és főleg szórakoztató nem. Finoman szólva sem volt méltó ahhoz a képhez, amit ez a stúdió korábban kialakított magáról.

Gondolhatnánk, hogy a most bejelentett újabb halasztás oka is a rossz fogadtatás, ám a hírek szerint szó sincs erről. A hivatalos kommüniké szerint ugyanis a fejlesztők a csúszással nyert extra időt a hibák javítására és a játék néhány más aspektusának finomhangolására fordítják. Nem pedig az alapvető játékmenet átalakítására…

Bár pontos dátum ezúttal nincs, a megjelenésre valamikor az év vége felé lehet majd számítani. De ha tényleg annyit nyújt majd a játék, amennyit a videóban láthattunk, akkor sok köszönet nem lesz benne akkor sem…

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!