25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Ingyenes House Flipper hétvége

Ezekben a napokban mindenki szabadon kipróbálhatja a házfelújítós játékot.

Írta: GeryG

A PlayWay futószalagon gyártja a szimulátorokat, így a nagy számok törvénye alapján bőven akad köztük megmosolyogtató minőségű is. De ugyanígy ott vannak a remekül eltalált darabok. Utóbbiak táborát gyarapítja a 2018-ban megjelent House Flipper is, amelynek már készül a folytatása is.

A játékban lakásokat és házakat kell felújítanunk úgy, hogy szükség szerint akár a falakat is lebonthatjuk. A lepukkant, romos házakból modern, barátságos, szerethető otthonokat kell faragni. Ehhez mindenféle eszközök rendelkezésünkre állnak, ahogy bútorokból és dekorációs elemekből is bőséges a választék.

A House Flipper nagy sikert aratott a rajongók körében, amit jól mutat, hogy 65 ezer szavazat alapján 93%-os tetszési index-szel büszkélkedhet. Ha eddig nem érdekelt volna a játék, most van egy jó hírünk: ezekben a napokban ingyen kipróbálhatod.

Az akció a Steamen fut, ahol április 10-ig, vagy a teljes ünnepi hosszú hétvégén ingyen elérhető a játék. Emellett már készülhetnek a rajongók a Farm DLC premierjére is, amely április 13-án lesz esedékes. Ebben már istállókat és más mezőgazdasági épületeket is fel kell újítani, sőt, veteményest kell ápolni és haszonállatokat gondozni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!