25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Gamer mikrofonduót leplezett le a SteelSeries

Az Alias és az Alias Pro minden gamer álma lehet.

Írta: GeryG

Gamer mikrofonduót leplezett le a SteelSeries

Akár streamelsz, akár nem, ha szoktál online játszani a barátaiddal, akkor szükség van egy valamire való mikrofonra. Ha viszont mégis streamelsz, akkor hirtelen felértékelődik a mikrofon az asztalon. A SteelSeries neve évtizedek óta garancia a minőségi termékekre. A gyártó ma délután leplezte le két vadonatúj gamer mikrofonját, amelyek vérprofinak tűnnek az első hírek alapján. Az Alias és az Alias Pro is olyasmi, amitől a legtöbb gamernek összeszaladhat a nyál a szájában.

A Sonar for Streamers szoftver által felturbózott Alias mikrofonok egyedi építésű 1 hüvelykes, kondenzátoros kapszulával rendelkeznek, ami háromszor akkora, mint a hagyományos mikrofonkapszulák. A finomított hangolású kardioid kapszulaminta egy buborékszerű befogási területtel minimalizálja a háttérzajt, ez megfelel a broadcast- és hangstúdiókban használt hangmintának, valamint ez az optimális megoldás a pontos és hatásos énekhanghoz. Ezt kiegészítették egy egyedi építésű rezgéscsillapítóval, ami elnyeli a rázkódásokat.

Az Alias, amit a Sonar for Streamers kelt életre, az első olyan mikrofon, amelyet az alapoktól kezdve kifejezetten gamereknek terveztek. Hogy a játékosok menet közben is informálva legyenek, az Alias mikrofon megjeleníti a hangerőre vonatkozó információkat egy 5 fokozatú LED-indikátorral, amely egy jól látható piros "X"-re vált, ha le van némítva. A Sonar for Streamerst használó Alias Pro egy broadcast minőségű XLR-mikrofon, amely rendkívüli pontossággal érzékeli a felhasználó hangjának minden részletét, míg a kiegyensúlyozott XLR-rendszer előerősítővel és 48 V-os fantomtáppal csökkenti a zajt és az interferenciát, hogy tiszta és erőteljes 24bit/48kHz-es hangot biztosítson.

Az Alias Pro mellé jár a Stream Mixer is, egy külső vezérlőállomás, amely két USB-porttal támogatja, hogy a streamerek egyszerre két eszközt is használhassanak. Itt karnyújtásnyira elérik az olyan alapvető funkciókat, mint a mikrofonerősítés vagy a némítás. A streamerek személyre szabhatják a hangszabályzót és a gombokat, hogy bizonyos hangcsatornákat keverhessenek vagy elnémíthassanak.

A SteelSeries Alias 199,99 euróért, az Alias Pro pedig 349,99 euróért, a SteelSeries Boom Arm pedig 99,99 euróért lesz megvásárolható.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!