25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elhagyta korai változatát a The Troop

A körökre osztott második világháborús stratégia életében új fejezet kezdődött.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Újabb körökre osztott stratégiának örülhetnek a műfaj szerelmesei, akik ismét a második világháború hadszínterein bizonyíthatják rátermettségüket. Mivel a The Troopban az idő nem fogja őket kötni, minden lépésüket alaposan átgondolhatják, miközben a D-naptól kezdve kommandírozzák alakulataikat franciaföldön.

A The Troop valójában már 2021 decembere óta elérhető volt a Steamen, ám a Giant Flame stúdió csapata csak most jutott el odáig, hogy rá merik sütni játékukra a teljes kiadás plecsnit is. A teljessé válás természetesen sok új tartalmat is hozott magával, többek közt három vadonatúj kampányt a 21. Panzer Division, az SS Panzer Division és a 31st Tank Brigade főszereplésével. Apró figyelmesség a fejlesztők részéről, hogy a korai változat során legaktívabb rajongók neve bekerült a játékban szereplő katonák közé.

A kampány mellett kapunk skirmish módot, ahol szabadon dönthetünk arról, melyik oldalon szállunk be a csatába, milyen szabályok legyenek érvényesek és mik legyenek a győzelmi kondíciók. A sztori módról se feledkezzünk meg, amelyben a D-nap utáni menetelés a téma. A fejlesztők ígérete szerint a mesterséges intelligencia alkalmazkodni fog a játékstílusunkhoz, ami kevésbé kiszámíthatóvá teszi. Emellett a variálható nehézségi beállítások tovább fokozhatják a kihívás mértékét.

A The Troop a teljes kiadás premierje alkalmából október 25-ig 15%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

The Troop

Platform:

Fejlesztő: Giant Flame

Kiadó: PLA Studios

Megjelenés: 2023. október 18.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4734]
Jó hát én se akarok ezen nagyon rugózni! Csak fura, hogy sikerült a Wehrmacht és egy Brit egységet nevesíteni, de a harmadik meg ilyen böszmeség...:-P
GeryG
GeryG [2290]
Ehhez nem értek, mondd a fejlesztőknek, az ő közleményükben volt így. :)
Raistlin666
Raistlin666 [4734]
Olyan nem volt hogy "SS Panzer Division"! SS-en belül voltak páncélos hadosztályok, például a Hitlerjugend (12.).
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)