25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

A praktikus babaruha-együttesek minden évszakban jól jöhetnek! (x)

Írta: hirdetés (x)

A gyermekek öltöztetése örömteli és nehéz feladat is egyben. A legideálisabb, vagyis a baba számára legkényelmesebb, a szülők számára pedig a legpraktikusabb megoldást kell keresni, az együttesek pedig pontosan ezt garantálják. Minden évszaknak megvannak a maga kedvenc öltözetei, ezért érdemes többféle babaruha-együttest is beszerezni, ha pedig valamelyik bevált, akkor abból többet is megvásárolni.

Miért jó választás a babaruha-együttes?

A szettek megvásárlásával egységes kinézetet tudunk biztosítani a kicsi számára, emellett pedig nem kell keresgélni az összeillő darabokat. Ezeket a ruhákat a Berry Baby babaruhái között is megtalálhatjuk, és nemcsak a saját gyermekünk számára tudjuk megvásárolni, hanem ajándékként is kiválóan funkcionálnak.

Az együttesek akár ünnepi alkalomra is remekül mutatnak, ezekben a baba vagány és jól öltözött lesz. Többféle méretet is be lehet belőle szerezni, mivel a kicsi nagyon gyorsan nő, ezáltal pedig hamar kicsinek bizonyul a kocsikabát vagy a rugdalózó.

A praktikus babaruha-együttesek minden évszakban jól jöhetnek! (x)

Kocsikabát-sapka együttes

A levegőztetés nagyon fontos a gyermek számára. Amint hazamentek a kórházból, elkezdheted a levegőre szoktatni úgy, hogy kezdeti időkben csak a szobaablakot nyitod ki. Erre az időre öltöztesd fel évszaktól függően, hiszen az immunrendszere még nem erős. Amikor eljön az első séta ideje, és az időjárás kedvező, akkor adj rá kocsikabátot és sapkát, ez a puha, meleg ruha melegíti a kis testet.

Mindig figyelj arra, hogy ne legyen sem túlöltözve, sem pedig lenge ruhában, mivel főként a kezdeti időkben egyáltalán nem tudja jelezni azt, hogy fázik, vagy épp melege van. Mindig figyeld, hogy nincs-e túlmelegedve vagy kihűlve és azonnal módosítsd az öltözetét, esetleg takard be vagy takard ki. A sapka a legkisebbek számára kiemelten fontos kiegészítő, hiszen a hőleadás egy része a fejen keresztül történik, így a sapka hűvösebb időben semmiképpen nem maradhat el.

Ujjatlan rugdalózó kocsikabáttal

Ez is egy remek összeállítás, a rugdalózó alá adj egy hosszú ujjú body-t, jobb időben pedig elegendő egy rövid ujjú változat. Ha kimentek, és úgy látod, hogy melege van a babádnak, akkor nyugodtan vedd le róla a kocsikabátot, ha pedig feltámad a szél, akkor add vissza rá.

Body, nadrág, kocsikabát és hajpánt szett

Ennivalóan édes a baba ezekben az együttesekben, nem beszélve arról, hogy milyen imádnivaló fotók születhetnek ezzel a ruházattal. További előnye, hogy réteges öltözködést biztosít, így azonnal korrigálni tudod a hőmérséklet változását.

Kétrészes szettek

Nagyon népszerű nyári, kánikulai öltözet kislányok részére a kisruha bugyival, míg a fiúknak a póló-rövidnadrág szett. Könnyű, organikus pamut anyagból készülnek ezek az összeállítások, így nyugodt lehetsz afelől, hogy nem fog beleizzadni a kicsi. Válaszd ezeket az együtteseket a forró napokon, és a fényvédelemre is ügyelj!

Akár nyár van, akár pedig hűvösebb az időjárás, a babák számára készített babaruha együttesek megkönnyítik a reggeleket, mivel kész megoldással szolgálnak az aznapi ruházatot illetően.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!