25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Miért érdemes beszerezni egy mini sarokkanapét? (x)

Írta: hirdetés (x)

Amikor a nappali berendezésére kerül sor, a legtöbben a széles, sok ülőhellyel rendelkező kanapékat kezdik el nézni, és sokszor nem is gondolják át, valóban szükségük van-e egy nagy méretű bútorra. Lehet, hogy elég lenne egy kisebb változat is?

A VIP Kanapé sarokgarnitúra kínálatában mini sarokkanapé is beszerezhető, ha úgy ítéljük meg, hogy elég lesz egy kisebb ülőbútor a helyiségbe. Cikkünkben végigvesszük, kinek éri meg ezt a modellt választani!

Mini sarokkanapé tágas nappaliba

Először azt gondolnánk, mini sarokkanapékat a kisebb alapterületű nappalikhoz tervezték, ami igaz is. Azonban ez nem jelenti azt, hogy egy nagyobb szobában ne mutatnának jól – választhatunk melléjük foteleket, puffokat is, így nyerünk még ülőfelületet.

Akkor is megéri egy kisebb modell beszerzése kedvező áron, ha valaki egyedül lakik, és jellemzően a hálószobájában tévézik. Ilyenkor a mini sarokkanapé célja csupán az, hogy ha vendégek jönnek, le tudjuk őket ültetni – ehhez pedig nem kell egy nagy méretű bútor.

Miért érdemes beszerezni egy mini sarokkanapét? (x)

Jó azonban, ha olyan típust választunk, amelynek van ágyneműtartója és ágyazható is, mert így az éjszakára maradó vendéget el is tudjuk szállásolni. Persze ezeknek a kisebb sarokülőknek nem olyan széles a fekvőfelületük, mint a megszokott kanapéknak, arra azonban tökéletesen megfelelnek, hogy egy felnőtt éjszakázzon rajtuk.

Mini sarokkanapé a lakás többi helyiségében

Egy kisebb sarokkanapét a gyerekszobába is betehetünk: kamasz gyermekünk biztosan örülni fog neki. A tizenévesek már nem feltétlenül az íróasztalnál ülve tanulnak, sokan jobban szeretnek leheveredni, és úgy olvasgatni a tananyagot, tanulni a verset.

Hogy ruhástul ne kelljen az ágyba feküdni, jobb, ha a szobába teszünk egy kisebb ülőbútort, amit használhatnak a gyerekek pihenésre, olvasásra, tanulásra, tévénézésre is. Ha pedig vendég jön hozzájuk, pizsipartit szervezünk, akkor 2 gyerkőc is kényelmesen el tud aludni egy ágyazható mini sarokkanapén.

A bútordarab kiváló felhasználási helye lehet még a gardróbszoba is – ha van ilyenünk. Itt nagyon nagy hasznát vehetjük egy modern kis kanapénak az öltözködések során. Nem kell például attól tartanunk, hogy kiszakad a harisnya, amikor vesszük fel, ha nem egy székre, hanem egy kárpitozott kanapéra ülünk le.

A mini sarokkanapé előnyei

Nagyon sok ötletünk van még azzal kapcsolatban, hogy hol célszerű egy mini sarokkanapét elhelyezni. Azokba a nyaralókba, hétvégi házakba, ahol nem sűrűn tartózkodunk, például tökéletesen jók lesznek. Mivel sokkal kedvezőbb áron szerezhetők be, mint egy hagyományos sarokgarnitúra, jól járunk velük.

Főnöki irodákba, a vállalatok közös helyiségeibe, klubszobákba is választhatunk mini verziót, hiszen itt főleg beszélgetéshez, nem pedig tévénézéshez vagy pihenéshez használjuk majd a bútort. Ugyanígy remek választás egy ilyen modell a várótermekbe, szállodák halljába, recepciók mellé is, mivel nem sokan ülnek le ide egy időben.

Keressük ki a nekünk tetsző változatot a VIP Kanapé oldalán, és rendeljük meg személyesen az üzletükben!

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!