25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PC-n is ingyenessé válik a Killer Instinct

Tíz éve jelent meg a verekedős játék, ezért a Definitive Editiont leváltja az Anniversary Edition.

Írta: GeryG

2013-ban tért vissza a nagyokhoz képest talán kevésbé ismert, de a maga módján így is elég nagy múlttal rendelkező Killer Instinct verekedős játék. A Double Helix Games stúdiójában készült játék akkor kizárólag Xbox One-ra jelent meg, ráadásul egy meglehetősen egyedi üzleti modellel. Az alapjáték és annak egyetlen harcosa teljesen ingyenes volt, míg az összes több karakterért már fizetni kellett.

2016-ban aztán PC-re is megérkezett, de itt már klasszikus formában: a teljes játékot egyben lehetett megvásárolni. Mostanáig. A Killer Instinct ugyanis idén jubilál, hisz éppen tíz éve jelent meg. Ebből az alkalomból a készítők bejelentették, hogy PC-n is ingyenessé válik, illetve az eddig elérhető Definitive Editiont leváltja az Anniversary Edition.

Az ingyenesség azt jelenti, amit konzolon is, vagyis egyetlen harcos lesz ingyen, de ez a harcos hetente cserélődni fog. Aki viszont nem akar semmit sem a véletlenre bízni, az megvásárolhatja az Anniversary Editiont, benne mind a 29 karakterrel, a skinekkel és minden egyéb tartalommal.

Természetesen aki már korábban befizetett a Definitive Editionre, az most ingyenes frissítésként válthat át az új kiadásra. Azt viszont érdemes tudni, hogy az Anniversary Editionből valamilyen oknál fogva kimaradnak a fejlesztői interjúk, a concept artok és a zenék, illetve az Xbox KI Classic 1&2 is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Killer Instinct

Platform:

Fejlesztő: Double Helix Games, Iron Galaxy Studios

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2013. november 22. X1
2016. március 29. PC

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!