25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Hardver

Az AOC átfogó gamer ajándékkalauza (x)

Monitorajánlatok mindenféle játékhoz.

Írta: hirdetés (x)

Az AOC átfogó gamer ajándékkalauza (x)

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

Ambiciózus versenyzőknek

Olyan gémerek számára, akik a többjátékos online csataterek (MOBA) és a first-person shooter (FPS) játékok intenzitását élvezik, az AOC GAMING 25G3ZM/BK a tökéletes fegyver. Az alacsony input laggel és magas, 240 Hz képfrissítési sebességgel büszkélkedő monitor a zökkenőmentes és reaktív játékkal versenyelőnyt biztosít, így minden virtuális csatában fölény szerezhető.
Az AOC GAMING 25G3ZM/BK ajánlott fogyasztó ára 199 euró.

AOC GAMING 25G3ZM/BK
AOC GAMING 25G3ZM/BK

Felfedezőknek

Az AGON AG405UXC modellel a szerencsevadászok epikus kalandokba vághatnak bele, és hatalmas, nyílt világú RPG-ket fedezhetnek fel. Ez a monitor ultraszéles QHD felbontással (3440x1440) látványos 40 hüvelykes méretben nyújt vizuális ünnepeket, amelyet HDR-támogatás egészít ki. Lehetővé teszi a lélegzetelállító tájakban való elmerülést és a játékok minden korábbinál mélyebb élvezetét, így minden küldetés vizuálisan lenyűgöző utazássá válik.
Az AGON AG405UXC ajánlott fogyasztó ára 599 euró.

Stratégiai lángelméknek

A parancsnokok az AOC GAMING CU34G2X/BK segítségével vezethetik seregeiket és hódíthatják meg a királyságokat. Tökéletesen alkalmas valós idejű stratégiai (RTS) és fordulat-alapú stratégiai (TBS) játékokhoz, ultra széles képaránya pedig biztosítja a teljes győzelemhez szükséges stratégiai áttekintést. Minden lépés precízen megtervezhető, így a nagyméretű kijelzőn a stratégiák zökkenőmentesen bontakozhatnak ki.
Az AOC GAMING CU34G2X/BK ajánlott fogyasztó ára 389 euró.

AOC GAMING CU34G2X/BK
AOC GAMING CU34G2X/BK

Történetközpontú kalandoroknak

A merészebbek az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellel magával ragadó narratívákban és vizuálisan lenyűgöző kalandokban merülhetnek el. A történetközpontú játékokhoz kifejlesztett monitor magas kontrasztaránnyal és élénk színvisszaadással büszkélkedhet. Ívelt kialakítása növeli az immerziót, míg HDR10-támogatása jobb fény- és árnyékhelyeket eredményez. Minden cselekményfordulat és érzelmes pillanat filmszerű minőségben élhető át, ami által életre kel a játék narratívája.
Az AOC GAMING CQ27G2S/BK ajánlott fogyasztó ára 269 euró.

Alkalmi közösségi játékosoknak

Az AOC GAMING Q27G2S/EU ideális társ a barátokkal játszott relaxált játékmenetekhez. Alkalmi többjátékos és egyjátékos játékokhoz tervezték, kényelmes betekintési szögei és színpontossága révén pedig közösségi játékközpontot alkot. IPS panelje és széles betekintési szögei biztosítják, hogy mindenki benne maradjon az akcióban anélkül, hogy akár egy pillanatról is lemaradna. Optimális 27 hüvelykes méretével, QHD felbontásával és 165 Hz képfrissítési sebességével ez a monitor a megfizethetőség, a teljesítmény és az élesség optimumában helyezkedik el.
Az AOC GAMING Q27G2S/EU ajánlott fogyasztói ára 299 euró.

Profi esportolóknak

Azok számára, akik az olyan esport műfajokban törnek dicsőségre, mint a CS:GO és a League of Legends, az AGON PRO AG276QZD a tökéletes választás. Az OLED technológiának köszönhető rendkívül alacsony reakcióidővel, 240 Hz nagyon magas képfrissítési sebességgel, alacsony bemeneti késleltetéssel és NVIDIA G-SYNC kompatibilitással ez a monitor biztosítja, hogy minden mozdulat precízen kerüljön végrehajtásra. Tökéletes társ az esport teljesítmény növeléséhez, és a legmasabb szinten történő versenyzéshez.
Az AGON PRO AG276QZD ajánlott fogyasztói ára 999 euró.

AGON PRO AG276QZD
AGON PRO AG276QZD

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!