25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mod-támogatást kapott a Shadow Gambit: The Cursed Crew

Mégsem a két sztori-DLC volt az utolsó, amivel a Mimimi meglepte a rajongókat.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Mimimi Games nem csak a játékfejlesztésben volt végtelenül stílusos, de a búcsúzáshoz is nagyon ért. A stúdió utolsó játéka a Shadow Gambit: The Cursed Crew, amelynek megjelenése után bejelentették, hogy lehúzzák a rolót. De azt még megígérték, hogy a játékot még támogatni fogják egy ideig. Ennek eredményeként két sztori-DLC is érkezett hozzá a napokban.

Akkor azt mondták a készítők, hogy ezzel tényleg elbúcsúznak, ám most kiderült, hogy van még valami a tarsolyukban. Méghozzá egy nagyon jó dolog: mod-támogatás! A Shadow Gambit az első és egyben az utolsó játék a stúdiótól, amely ilyennel bővül.

A játékosok rengeteg izgalmas eszközt kapnak a kezükbe, hogy azokkal a maguk képére formálják át a játékot. A már meglévő pályákon szabadon garázdálkodhatnak, karaktereket helyezhetnek el, animációkat, rutinokat készíthetnek, célkitűzéseket jelölhetnek ki, komplett küldetéseket építhetnek fel.

A készítők zárszóként még két dolgot jegyeztek meg. Egyfelől arra biztatnak mindenkit, hogy a Modio oldalán osszák meg alkotásaikat. Másfelől pedig emlékeztetnek mindenkit arra is, hogy mivel ők a jövőben már nem felügyelik majd a játékot, így a modok okozta hibákat sem fogják tudni orvosolni. A mod-támogatás kizárólag PC-n érhető el.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

AndrewT
AndrewT [197]
A Desperados 3-hoz már kaptunk egy meglehetősen kezdetleges, de hasonló célt szolgáló feature-t, Level Editing Cheats néven, a Shadow Gambithez érkező tool sokkal komolyabbnak tűnik.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)