25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Felhőben a jövő! (x)

Írta: hirdetés (x)

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a felhőalapú ügyviteli rendszerek. Ennek oka egyrészt a költségekben keresendő. A cloud jellegű szoftverek mellett ugyanis az IT büdzsé jelentősen csökkenthető. Váltsunk havi előfizetéses modellre, ahol csak azért fizetünk, amit konkrétan igénybe veszünk!

Másik fontos érv mellettük, hogy könnyen tudjuk frissíteni ezeket a rendszereket. Ezentúl még biztonságosak is, és az adatvédelmi előírásoknak is abszolút megfelelnek. Számtalan lehetőség kínálkozik a piacon, válasszuk azt, ami igazán innovatív és segítségünkre lehet a mindennapokban. Ilyen például a logzi ügyviteli szoftver, ami egyedi felhasználóknak is támogatást nyújthat, de az üzleti folyamatokat is jól koordinálhatjuk vele.

Érvek a felhőalapú ügyviteli szoftverek mellett

A gyorsan fejlődő digitális világban nem kérdés, hogy az nyer, aki lépést tart a trendekkel. A költséghatékonyságról, biztonságról, könnyű karbantartásról már szó esett, de miért érdemes még a cloud rendszereket választani?

  • Számtalan funkcióval rendelkeznek, és a különböző munkaterületek is hatékonyan tudnak vele dolgozni, illetve közösen alkotni.
  • Legyünk bárhol, csak internetkapcsolat és előfizetés kell hozzá, és máris használhatjuk!
  • Humánerőforrás-gazdálkodás terén is sokat segíthet nekünk! Távmunka esetén is kiváló lehetőség.
  • A felhőalapú rendszert biztosító cég garantálja az adatvédelmet, így ezzel nem lesz tovább gondunk házon belül.

Felhőben a jövő! (x)

Ne ijedjünk meg, ha a kollégáink első körben elutasítják. Azok, akik már hozzászoktak egy régi rendszerhez, nehezen fognak váltani. De ha jól tálaljuk és képezzük a munkatársakat, akkor rövid időn belül érezni fogják a hasznát!

Milyen cloud rendszert válasszunk?

Ha szívesen elköteleződnénk a felhőalapú ügymenet mellett, de nem tudjuk, melyik rendszer lenne a legjobb, akkor gyűjtsük össze a lehetőségeket! Ami fontos, az a skálázhatóság és a rugalmasság. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor nem tudjuk testreszabni azt az ERP-t; inkább keressünk másikat!

Lényeges az is a választásnál, hogy az adatok bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetők legyenek: asztali gépről éppúgy, mint mobilról. Figyeljünk arra emellett, hogy az ügyfelek mit mondanak - lényeges a pozitív referencia. A gyártót is ellenőrizzük, csak így lehetünk biztosak a dolgunkban!

Ami a bevezetéshez szükséges

Jól kezelhető rendszer a felhőalapú ügyvitel, de van néhány kritérium, ami nélkül nem fog hatékonyan működni. Először is lényeges a hálózati kiépítettség, illetve a technológiai fejlettség. A bevezetés során kiemelten fontos továbbá a felsővezetői támogatás, a folyamatos képzések szervezése. Bár költséghatékony megoldás, de az induláshoz bizonyos tőke kell. Jó hír azonban, hogy rövid időn belül megtérül minden befektetett energia.

Ne legyenek fenntartásaink az ERP rendszerekkel kapcsolatban! Legyünk nyitottak az újra! Elsőre lehet, hogy idegen lesz, de könnyedén elsajátíthatjuk a kezelési praktikákat. Ez pedig a vállalat eredményeiben is hamar tükröződni fog.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!