25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

System Shock asztallal bővül a Pinball M

De a Pinball FX is megkapja az új flippert.

Írta: Dino

A Zen Studios tavaly év végén adta ki legújabb flipperplatformját, a Pinball M-et, amelynek célja nem a Pinball FX leváltása volt, hanem egy olyan keretrendszer elkészítése, amelyben korhatáros tartalmak is helyet kaphatnak. Így első körben főleg horrorfilmekhez és -játékokhoz – The Thing, Chucky, Duke Nukem, Dead by Daylight – kapcsolódó asztalok érhetőek el ebben a programban.

De ahogy az a Pinball FX esetében is volt, ehhez a flipperhez is folyamatosan készülnek újabb asztalok. A legújabb most érkezett meg hozzá, és a System Shock játékhoz kapcsolódik, így a Citadel Stationön kerülhetünk szembe a SHODAN mesterséges intelligencia cyborgokból és mutánsokból álló légióival.

A System Shock Pinball azonban nem csak a Pinball M-ben lesz elérhető: egy korhatármentes változat is készül belőle, amelyet a Pinball FX-ben lehet majd beszerezni.

A Pinball M és a Pinball FX ingyenesen tölthető le gyakorlatilag minden aktuális platformra. A System Shock Pinball online bolttól függően 5,49 dollárba/5,39 euróba kerül (Steamen február 22-éig 10% kedvezménnyel).

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Pinball M
  • Pinball M
  • Pinball M
  • Pinball M
  • Pinball M
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!