25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Pár napig ingyenes lesz a Cyberpunk 2077

Tényleg csak pár napig és csak konzolon lehet majd ingyen kipróbálni a CD Projekt RED játékát.

Írta: GeryG

A CD Projekt RED minden követ megmozgat, hogy minél több játékost meggyőzzön, a Cyberpunk 2077 igenis jó játék lett. Most épp a konzolos játékosokat veszik célba, ugyanis számukra teremtenek lehetőséget néhány nap múlva, hogy ingyen kipróbálják a játékot.

Meglehetősen korlátozott lehetőségről van csupán szó, de a semminél kétségtelenül ez is több. Öt óra tiszta játékidőt kapunk, amely során nem lesznek ugyan megkötések, viszont ezt az öt órát március 28. és 31. között kell teljesítenünk.

Cikkajánló
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty teszt – Az Elnök különgépe 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty teszt – Az Elnök különgépe 2077

Night City visszavár – na de pont Dogtownba?

A játékosok az esemény során minden a játék legfrissebb verzióját próbálhatják ki, beleértve a 2.0-s frissítés rengeteg fontos módosítását és a 2.1-es csomaggal debütáló metrót is. Ahogy általában az ilyen lehetőségeknél lenni szokott, az öt óra alatt elért eredményeinket megtarthatjuk és, ha megtetszett a játék és megvettük, onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra érthető el. Ez a lehetőség azonban kizárólag PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en lesz aktív.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Cyberpunk 2077

Platform:

Fejlesztő: CD Projekt RED

Kiadó: CD Projekt

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2020. december 10.

Minimális rendszerigény: Több szint lett meghatározva, így talán egyszerűbb, ha itt nézitek meg.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!