25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új előzetesen a Zoochosis

A testkamerás állatkerti horror új trailere egy dolgos éjszakai műszakot mutat be.

Írta: GeryG

Már a bejelentésekor is egyértelmű volt, hogy a Zoochosis című horror kalandjátékot nehéz lesz teljesen komolyan venni. Ez mostanra a legújabb előzetesből még biztosabbá vált. A Clapperheads stúdió egy lengyel szimulátorokra hajazó játékon dolgozik, csak épp mutáns állatokkal egy állatkertben.

A Zoochosis a minap új előzetest kapott, amelyben az általunk alakított főszereplő, egy éjszakai műszakos gondnok egy munkanapjának közepébe csöppenünk. A bő kétperces video eleje nem épp az arachnofóbiásoknak való, de később sem lesz sokkal kellemesebb élmény.

A videóban láthatjuk, ahogy karakterünk egy emberre kísértetiesen emlékeztető zsákból darálthúst készít, majd más hozzávalókat szeletel, hogy aztán az egész trutymót a gorilláknak adja. Azok hamar ki is adják magukból a távozási oldalon, ami matériát szintén nekünk kell felszippantani egy tartájba, hogy később akármire is felhasználjuk.

Ez eddig inkább tűnik otromba állatgonzodó-szimulátornak, épp csak az a gond, hogy a video vége felé emberünk betéved a zsiráfokhoz, akik közül az egyik épp nyolc póklábon a plafonon sétafikál. Mire visszaérünk egy titokzatos ellenszérummal, már vígan falatozik a másik zsiráfból.

A Zoochosis jelen állás szerint valamikor a második negyedévben fog megjelenni kizárólag PC-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Zoochosis

Platform:

Fejlesztő: Clapperheads

Kiadó: Clapperheads

Megjelenés: 2023. II. negyedév

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!