25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Tollas túlélőjáték, jön a Duckside

Bár elsőre áprilisi tréfának tűnt, a tinyBuild véresen komolyan gondolja a kacsás túlélőjátékot!

Írta: GeryG

Vagy ez az év legjobb áprilisi tréfája, vagy a tinyBuild időzítette hibátlanul a hónap elejére a Duckside című játékának bejelentését. Mert bizony nem volt könnyű eldönteni, hogy e két eset közül melyik az igaz. De mivel a Steamen továbbra is fent van a játék adatlapja, sőt még a bétájára is lehet regisztrálni, talán most már mi is elhisszük, hogy ez igaz.

A Duckside egy túlélőjáték lesz, amelyben saját bázist építhetünk egy perzisztens világban, erőforrásokat gyűjthetünk és harcolhatunk mások ellen. Mindezt egy kacsa bőrében. A játékban nem csak a többi hozzánk hasonló tollas lesz az ellenfelünk, akik hozzánk hasonlóan a megszerezhető lootért hajtanak, de az olyan tollatlan MI-k is, akik magukat embernek nevezik.

Mivel kacsákat fogunk irányítani, azon túl, hogy fákat döntünk ki, sziklákat morzsolunk fel, házakat építünk és lőfegyverek teljes arzenálját kezeljük, természetesen repülni is fogunk a játékban. A készítők különös figyelmet szentelnek majd ennek a játékelemnek is.

A Duckside kizárólag PC-re készül. A béta a tervek szerint április 18-án rajtol majd el, erre a Steamen lehet már most is regisztrálni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Duckside
  • Duckside
  • Duckside
  • Duckside
  • Duckside
  • Duckside
  • Duckside

Duckside

Platform:

Fejlesztő: tinyBuild Riga

Kiadó: tinyBuild

Megjelenés: 2024. április 18.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!