25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarosan jön a Total War: Warhammer III – Throne of Decay

Újabb kiegészítővel bővül a fantasy stratégia.

Írta: GeryG

A Creative Assembly csapata igyekszik mindent kipréselni a bő két éve megjelent Total War: Warhammer III-ból. A rajongók, akik szerették az első imádták a második részt, ettől már messze nem voltak annyira elragadtatva. A premier óta több kiegészítő is készült hozzá, nemrégiben pedig bejelentették a legújabbat, A Throne of Decayt.

Ebben a mohikánok, férgek és gépek közti leszámolás közepette új tartalmak érkeznek a Birodalom, a Nurgle és a Törpék számára legendás lordok, harci egységek, campaign funkciók és ingyenes tartalmak formájában. A Birodalom oldalán megjelenik a lövészképző iskola, amely harci egységeket és erős képességeket nyújt a harctéren szerzett tervrajzokért cserébe. Morr kertjeit Elspeth – a Birodalom éber védelmezője – hozta létre, gyors utazási lehetőséget biztosítva a helyszínek között ellenérték fejébe. Új egységek is jönnek: Marienburg Landship, Steam Tank Volley Gun, Nuln Ironsides, Hochland Long Rifles, Knights of the Black Rose, Master Engineer (Lord), Engineer (Hero) és Theodore Bruckner (Legendary Hero) mind a Birodalmat szolgálják.

A Nurgle oldalán Tamurkhan feladata, hogy egy megállíthatatlan harcosokból álló csapatot toborozzon, akikkel elhozza a végső pusztulást a világra. Ennek érdekében egy halálos utazásra indul, hogy a legerősebb ellenfeleket először legyőzze, majd toborozza őket küldetéséhez a Chaos és Norscan törzsektől, miközben csapata folyamatosan egyre erősebb lesz. A Nurgle egységeit tovább erősíti Kayzk the Befouled (Legendary Hero), Chaos Lord of Nurgle (Lord), Chaos Sorcerer of Nurgle (Hero), Plague Ogres, Rot Knights, Toad Dragons, Pestigors, és Bile Trolls.

A Törpök oldalán pedig Malakai egységei a Spirit of Grungi légi jármű alatt vonulnak. A legendás gépet a Slayer Engineer fejlesztheti menet közben, hogy az jobban megfeleljen a csata körülményeinek, sőt, a gépezet csata közben is behívható. Ahogyan minden Slayer hőn áhított vágyát keresi, Malakai Makaisson (sokszor halálos, ám mindeneképp) leleményes gépezeteit veti be, hogy azokat tovább fejleszthesse a legveszélyesebb csatákban, amiket csak talál. A mérnöki kiválóság borostás bátorsággal párosul, a Törpék felkészülnek a harcra Garagrim Ironfist (Legendary Hero), Daemonslayer (Lord), Dragonslayer (Hero), Doomseekers, Goblin Hewer, Thunderbarge, Grudge Raker Thunderers és a Slayer Pirates segítségével.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Total War: Warhammer III

Platform:

Fejlesztő: Creative Assembly

Kiadó: Sega

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2022. február 17.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!