25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Családi mókát ígér a nyárra a Gigantosaurus: Dino Sports

A játék a népszerű gyermekműsor alapján készül, de van azért némi olimpiai beütése is.

Írta: GeryG

Idén nyáron olimpia, ami valószínűleg megihletett néhány játékfejlesztőt is. Az Outright Games birtokolja a Gigantosaurus jogait, amely egy gyermekműsor, ez alapján már korábban is készültek játékok. Idén egy újabbnak örülhetnek kicsik és nagyok, hiszen nyáron jön a Gigantosaurus: Dino Sports.

Az időzítésből és a címből már azért sejteni lehet, hogy a játékkal meglovagolnák picit az olimpia hangulatát is, habár maga a játékmenet nem sokban fog emlékeztetni bármire, amit az ötkarikás játékokon láthatunk majd. A játékosok nyolc egyedi, de valós sportok által ihletett játékban mérhetik össze tudásukat, ilyen a Stunt Surf, a Dino Fruit Blast vagy a Raptors Triathlon.

Mivel az egészen a családi mókára hegyezik ki, ahol a szülők és a gyerekek együtt is játszhatnak, így természetesen lesz kooperatív mód, ebben egyszerre négyen is összecsaphatnak. Három játékmód áll majd rendelkezésre: a sztori alapú Giganto Games, a Custom és a Challenge módok.

A Gigantosaurus: Dino Sports PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. A tervek szerint a játék június 28-án fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Gigantosaurus: Dino Sports
  • Gigantosaurus: Dino Sports
  • Gigantosaurus: Dino Sports
  • Gigantosaurus: Dino Sports
  • Gigantosaurus: Dino Sports
  • Gigantosaurus: Dino Sports
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!