25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Játékmenet-bemutatón a The Forever Winter

A játékosok csapatokba verődve küzdhetnek egy túlélésért egy világpusztító háború közepén.

Írta: GeryG

Túlélőjátékból sok van, lövöldözős játékból meg még annál is több. Olyanból is rengeteg akad, ahol egy időtlen háború kellős közepébe csöppenünk egyedül vagy épp barátainkkal közösen. Ebből látható, hogy a Fun Dog Studios csapata egy kifejezetten sűrű mezőnyben próbál szerencsét készülő játékával, a The Forever Winterrel.

A játékban egy olyan háború részesei leszünk, amelyben apró hangyának érezhetjük magunkat. A háborút ugyanis toronyház magasságú, gigantikus háborús gépezetek vívják. Nem meglepő, hogy ezek már réges-rég elpusztítottak mindent, így a játékosoknak a romok és mocsok között kell kutatnia ellátmány és felszerelés után, hogy túléljenek.

A háború folyamatosan változni fog körülöttünk, mivel minden ellenségnek saját céljai lesznek, amelyekért küzdeni fog. Reagálni fognak az eseményekre, így a mi tetteinkre is, így a korábban elhagyott csatatér már nem lesz ugyanolyan, amikor később visszatérünk rá. A játékosok többre mennek majd a taktikus harcmodorral és lopakodással, de persze a tűzharc sem elkerülhető. Időnként negyven láb magas, taktikai atomfegyverekkel is ellátott mechekkel is farkasszemet kell majd nézni.

A The Forever Winter egyelőre csak PC-re készül és még nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. Ha viszont a játékosok visszajelzései pozitívak lesznek, és a játék sikeres lesz, akkor jó eséllyel konzolokra is elkészülhet majd.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • The Forever Winter
  • The Forever Winter
  • The Forever Winter
  • The Forever Winter
  • The Forever Winter
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!