25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiteljesedett a V Rising

A vámpíros szerepjáték korai változata hatalmas siker volt.

Írta: GeryG

A vámpírok élete nem csak játék és mese. Ezt mi is megtapasztalhatjuk a Stunlock Studios játékából, a V Risingból, amelynek korai változata szinte napra pontosan két évvel ezelőtt rajtolt el a Steamen. És aratott ott meglehetősen hangos sikert, amit a közel 70 ezer szavazat alapján mutatott 88%-os tetszési index is alátámaszt.

A játékosok belekóstolhatnak, milyen is lehet az élete egy vérszívó vámpírnak egy olyan világban, ahol mindenki egyszerre finom falat és veszedelmes ragadozó. Egy hosszú álmából frissen felébredt vámpírt alakíthatnak, akivel fel kell fedezniük az idő közben igencsak megváltozott világot.

Mivel a nappal nem igazán pálya, éjszaka kell minden aprócseprő dolgunkat elintézni. Ilyenkor fedezhetjük fel a világot, cserkészhetjük be a mit sem sejtő áldozatainkat, de ilyenkor tudjuk kastélyunk falait is építgetni. E világ sok veszélyt rejt, hiszen nem csak az MI, de a többi játékos is bármikor az „életünkre” törhet.

A V Rising két év után elhagyja korai változatát. Az 1.0-s csomag részeként új endgame zónát kapunk The Ruins of Mortium néven, illetve egy sor új endgame eseménynek is részesei lehetünk. A vidéken felbukkan maga Drakula is, akivel megküzdhetünk, de más kisebb bossok is kerülnek a játékba, mint Simon Belmont vámpírvadász. Új fegyverek és varázslatok bővítik tárházunkat, illetve a kastélyépítő rész is újdonságok egész sorával bővül.

A kiteljesedés újdonságainak részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

V Rising

Platform:

Fejlesztő: Stunlock Studios

Kiadó: Stunlock Studios

Megjelenés: 2024. május 2.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!