25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Trailerben kapott dátumot a Serum

Adam az EVAS Corporation egykori betege és egyetlen túlélője még ebben a hónapban beköszön.

Írta: GeryG

A Game Island már az utolsó simításokat végzi új játékán, a Serumon, amely a napokban végre pontos megjelenési dátumot is kapott. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a premier valamikor a második negyedévben várható, mostanra az is kiderült, hogy két hétnél is kevesebb választ el minket tőle.

A Serum főhőse Adam, aki egykor maga is az EVAS Corporation, egy gyógyszerészeti kutatóintézet betege és egyben áldozata volt. Ez a cég felelős egy mutáns katasztrófáért, amitől az élővilág teljesen kifordult magából, az emberiség – pontosabban Adam – túlélése pedig csak egy különös szérumtól függ.

A játékmenet fontos részét képezi, hogy hősünk karjába időről időre fecskendezzünk egy keveset a nem túl bizalomgerjesztő lötyiből, amely így javítani tudja az erejét, gyorsaságát, érzékelését. De ugyanígy fegyverekben is felhasználhatjuk, hogy hatékonyabban harcolhassunk a mutáns lények ellen.

A Serum a napokban új előzetest kapott, amely a játékmenetből ugyan nem sokat mutat, de láthatjuk benne Adamet, amint felturbózott képességeivel egy mutálódott vaddisznóra vadászik. A video végén pedig az is kiderül, hogy a kizárólag PC-re készülő játék május 23-án fog megjelenni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Serum

Platform:

Fejlesztő: Game Island

Kiadó: Toplitz Productions

Megjelenés: 2024. május 23.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!