25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még májusban megjelenik a One-inch Tactics

A minimalista, körökre osztott stratégiában egy asztalon háborúzhatunk.

Írta: GeryG

Érdekes stratégiai játékon dolgozik a Kogado Studio csapata. A One-inch Tactics egy körökre osztott stratégia lesz, amely első ránézésre minimalista designt kap, de mellé mély taktikázási lehetőségeket kapunk. Mindezt egy szobában, egy asztalon.

A One-inch Tactics történetéről keveset tudni, de az alábbi trailer tanúsága szerint hexagonokból felépített pályákon kell robotokból álló csapatainkat mozgatnunk. A pályákon erdők, városok, hegyek egyaránt megtalálhatók, a hatszögek így szintbéli különbséget is jelentenek, amelynek jelentősége van a harc során.

A játékosoknak alkalmazkodniuk kell a terephez, mivel az hatással lesz az egységek képességeire is. A terep változatossága az egységek érzékelését és lőtávját is befolyásolja, hiszen egy ellenség megbújhat egy magaslat mögött, ami nem várt kellemetlenséget jelenthet.

Kapunk kampányt és különálló küldetéseket is, de multiplayer opcióról nincs hír. A játék fő erőssége a minimalista design ellenére épp az lehet, hogy az egész olyan, mintha egy szobában, egy asztali társasjátékkal játszanánk. A One-inch Tactics kizárólag PC-re készült el, a premier pedig május 20-án várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • One-inch Tactics
  • One-inch Tactics
  • One-inch Tactics
  • One-inch Tactics
  • One-inch Tactics

One-inch Tactics

Platform:

Fejlesztő: Kogado Studio

Kiadó: Komodo

Megjelenés: 2024. május 20.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!