25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Offline móddal búcsúzik a Redfall

A fejlesztőstúdiót már bezárták, de még egy utolsó frissítés jött a vámpíros játékhoz.

Írta: GeryG

Ha valamiből sok volt 2023-ban, akkor az a nagy bukás a videojátékok közt. E téren kivételesen „erős” volt a mezőny, de még ebből is képes volt kiemelkedni a Redfall, az Arkane Austin és a Roundhouse Studios közös projektje. A játék akkorát hasalt, mint az ólajtó, képtelenség volt róla szinte bármi pozitívumot is mondani.

A szinte napra pontosan egy éve megjelent játékban egy vámpírok által megszállt halászfalut kellett felszabadítanunk néhány különleges képességgel rendelkező ellenállót irányítva. A gond csak ott volt, hogy a játékmenetet összecsapták, hangulata alig-alig volt, a középszerűséget is csak alulról csiklandozó grafika mellé pocsék optimalizáció párosult.

Cikkajánló
Redfall teszt – Vérszegény vámpíros játék az Arkane-től

Redfall teszt – Vérszegény vámpíros játék az Arkane-től

Nem ezt szoktuk meg a stúdiótól, itt valami nagyon csúnyán félrement.

Nem csoda, hogy a Microsoft nemrégiben mindkét stúdiónál lehúzta a redőnyt, a csapatokat pedig más stúdiók projektjeihez irányították át. De mi a helyzet a Redfallal? Nos, érkezik hozzá egy utolsó frissítés, mielőtt teljesen magára hagyják a készítők. A frissítés teljes leírását egyelőre nem fedték fel, de az biztos, hogy megérkezik benne az offline mód, amelyért már a premier előtt könyörögtek a rajongók. Most ez lehetővé válik, ahogy az egyszemélyes játék megállításának lehetősége is. Emellett teljesen átalakítják a fészkek működését és a Neighborhood-rendszert is.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor érkezik a frissítés, ahogy további részletekkel is csak később szolgálnak majd a készítők.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!