25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Stílusos nyaraló konténerházból? Miért ne! (x)

Írta: hirdetés (x)

Gondolkodtunk már azon, hogy milyen jó lenne végre egy tökéletes nyaraló, ahova bármikor elvonulhatunk, amikor túl soknak érezzük az életet? Törtük a fejünket azon, hogy mi lenne az ideális helyszín?

Beszűkülve érezzük a lehetőségeinket, mivel anyagilag egy meghatározott, és nem óriási költségkeretből kellene az álmainkat megvalósítanunk? Nos, mi szeretnénk néhány ötletet adni ahhoz, hogy kisebb beruházással, gyorsabban és ötletesebben születhessen meg az az ingatlan, amely boldoggá tesz téged és az egész családot!

Álmodd újra!

Nagyon sokszor ott rontjuk el a dolgot, hogy nem vesszük számításba a modern technológiai vívmányokat, mint amilyen például egy konténerház lehet az EcoModul kínálatából. Konténer? Nem hangzik túl kecsegtetően? Pedig ez csak a sztereotípiák miatt van így, hiszen a mai változatok egyáltalán nem hasonlítanak azokra a fémdobozokra, amelyeket az óceánjáró hajókon szállítanak.

Stílusos nyaraló konténerházból? Miért ne! (x)

Ehelyett modern, hatalmas üvegfelületekkel és dizájnos részletekkel gazdagított épületet kell elképzelni, amely legalább olyan stílusos, mint egy téglából épített épület. Mindjárt máshogy hangzik, s máris egy olyan opcióról van szó, amely megmozgathatja a fantáziánkat.

Kombinálhatod az elemeket!

A mobilházak különféle kivitelben elérhetők, de alapvetően moduláris szerkezetűek, a helyszínre is készen, modulokban érkeznek. Ez számunkra egyszerre több dolgot is jelent. Az egyik az, hogy van lehetőségünk arra is, hogy variáljunk, s így valóban a saját elképzeléseinkre szabjuk az ingatlant. A másik pedig az, hogy később is megmarad a lehetőség arra, hogy plusz modulokkal bővítsük az épületet.

Természetesen nem muszáj ezen a ponton megállnunk, hiszen ennél is több rejlik emögött a megoldás mögött. Amennyiben van már egy telek, illetve azon egy kisebb, régi épület, akkor abban is gondolkodhatunk, hogy kombináljuk a meglévő ingatlant a konténerházzal. Ha szeretnénk, ez a modern épület lehet az a része a nyaralónak, ahol a pihenésünket töltjük, illetve ahol a fürdőszobák találhatók, míg az eredeti épületet átalakíthatjuk tetszésünk szerint egy nagy közösségi térré vagy amerikai-konyhává.

Ne feledd, ez egy nyaraló!

Ha konkrétan tudjuk, hogy itt a pihenésünket fogjuk eltölteni, akkor gondoljuk hozzá a kiegészítő elemeket, ha úgy tetszik, szolgáltatásokat az egész építményhez. Milyen lenne például egy csodás lekövezett terasz, és benne egy kéken csillogó medence? Máris kész a luxus hangulat. Szerezzünk be néhány dizájnos bútort, kerti grillt, egy csinos bárasztalt és székeket… Valójában kizárólag rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki az egészből.

Az azonban egészen biztos, hogy a konténerházakban rengeteg lehetőség rejlik, ráadásul kedvező árú és gyorsan elkészülő építményeket üdvözölhetünk a képükben, amelyek megfelelnek olyan elvárásoknak is, mint az energiatakarékosság vagy a környezetvédelem. Mi kellhet még egy tökéletes nyaralóhoz?

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!