25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A hónap közepén rajtol a Silent Depth 2: Pacific

A MicroProse tengeralattjárós játéka először early accessben jelenik meg.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

A MicroProse visszatérése óta nagyon aktív, számtalan játékon dolgoznak mindenféle műfajban. Ezek közé tartozik a Silent Depth 2: Pacific is, amely első része még 2018-ban jelent mega Codeknitters stúdiótól, de nem aratott osztatlan sikert. A jogok idő közben A MicroProse-hoz vándoroltak, akik most egy sokkal jobb folytatást szeretnének készíteni.

A téma elég merev, a cím pedig még annál is beszédesebb, így nem nehéz kitalálni, miről is szól a játék, mit fogunk benne csinálni. Mivel a Csendes-óceáni hadszíntér a helyszín, így ezúttal nem a német U-boatok a főszereplők, hanem az amerikai haditengerészet Gato-osztályú tengeralattjárói. Ezek közül fogunk egyet irányítani, beleértve annak minden fontosabb szerepkörét.

A fejlesztők ígérete szerint a teljes Csendes-óceán a játszóterünk lesz, amely valós tengerszimulációval, napszakváltakozással és változó időjárási körülményekkel várja a játékosokat. E kondíciók jelentős mértékben javíthatják vagy ronthatják az esélyeinket egy-egy összecsapás során. A hajók és a tengeralattjáró is modulárisan sérül, így bizonyos rendszerek átmenetileg vagy végleg elromolhatnak, ami tovább nehezíti a helyzetet.

A Silent Depth 2: Pacific kizárólag PC-re készül. A játék először early acessben válik elérhetővé, de annak pontos tartalma egyelőre nem ismert. Az viszont biztos, hogy július 16-án fog kifutni a kikötőből.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific
  • Silent Depth 2: Pacific

Silent Depth 2: Pacific

Platform:

Fejlesztő: MicroProse Software

Kiadó: MicroProse

Megjelenés: 2024. július 16. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2301]
Természetesen már javítva, köszi. Túl közel van a 4-es és 7-es a numerikus billentyűzeten... :D
vandorr
vandorr [59]
A játék adatlapjára ezt írtátok: Megjelenés: 2027. július 16. (korai hozzáférés)

Jó előre beharangozták :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)