25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent a Once Human

Az ingyenes multiplayer akciójáték egyelőre felemás fogadtatásban részesült.

Írta: GeryG

Az előzetes terveknek megfelelően tegnap megérkezett a NetEase Games és a Starry Studio új akció-szerepjátéka, a Once Human, amely az előzetes videók alapján egy pofás és érdekesnek tűnő próbálkozás az ingyenes multiplayer játékok táborában. A játékban csapatokba verődve kell küzdenünk a túlélésért egy olyan világban, amelyet valamilyen furcsa erő rombolt le.

A látottak alapján a készítők minden megpróbáltak belezsúfolni a játékba, ami manapság divatos a multiplayer és a túlélőjátékok műfajában. Ez a legritkább esetben szokott túl jól elsülni, nem véletlenül született meg a közmondás a sokat akaró szarkáról sem Mindenesetre a játékosok csapatokat alkothatnak és így küzdhetnek mindenféle groteszk, helyenként épület méretű szörnyekkel.

Út közben erőforrásokat és használati tárgyakat kell gyűjtögetniük, amelyekből aztán új fegyvereket, eszközöket barkácsolhatnak, illetve arra is van mód, hogy saját otthont építsünk a világ valamely eldugott szegletében. Itt aztán bulizhatunk, chillezhetünk a többi játékossal, szabadidős tevékenységekre is van mód, mielőtt egy újabb életveszélyes portyára indulnánk.

Mindezt a játék meglehetősen pofás formában tálalja, legalábbis a videók és képek ezt sugallják. A Once Human ráadásul ingyenes is, szóval mindenki szabadon tehet vele egy próbát. Néhány ezren már meg is tették az első napon és a véleményüknek hangot is adtak a Steamen. Ez azonban egyelőre elég vegyes képet fest a játékról, hiszen a tetszési indexe jelenleg bő háromezer szavazat alapján csupán 56 százalékon áll.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human
  • Once Human

Once Human

Platform:

Fejlesztő: Starry Studio

Kiadó: NetEase Games

Megjelenés: 2024. július 9.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!