Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A tünde varázslatos ereje

2004.01.09. 18:56 | Dino | kategória: Mozi

Orlando Bloom körül felpörögtek az események: és ő úgy döntött, pörög velük. Nem pihen, nem vesz ki szabadságot, hanem A Gyűrűk Ura tünde harcosaként szerzett világhírt másfajta filmekkel is bebiztosítja.
A Gyűrűk Ura után rögtön A Karib-tenger kalózai-ban kaptam szerepet, és utána készítettük el a Trója című szuperprodukciót, amelyben Brad Pitt-tel csatázom – nyilatkozta a 26 éves színész –, most jó érzés végre egy olyan filmben játszanom, amiben kivételesen nincsenek kardok.
Egzotikus helyszínekben azonban nincs hiány: az új film a Kajmán-szigeteken készül. A szuperelfoglalt színész néha kénytelen volt elrepülni a helyszínről, hogy A király visszatér-t promotálja, ott helyben rendeztek be neki egy edzőtermet, hogy a készülő film utáni filmhez (rendezi: Ridley Scott) szükséges edzésekről se kelljen lemaradnia, valamint egy kis irodát is kapott, hiszen új filmjében executive producerként is közreműködik. De Bloom bírja az iramot. Pedig sokak szerint az most olyan gyors, hogy ember nem képes tartani: egy tünde varázsereje kell hozzá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló