Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Adam Sander új barátja

2004.04.19. 23:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler híres róla, hogy imád a barátaival forgatni. Az 50 első randi (The 50 First Dates, hazai bemutató: április 29.) című fergeteges romantikus vígjátékban is szerepet kapott az összes régi barátja. Az már szinte természetes, hogy Amerika talán legnépszerűbb komikusa nem forgat filmet Rob Schneider nélkül (és ő sem Sandler nélkül), és azt is megszokhattuk már, hogy a sztár más barátait és haverjait is benyomja egy-egy kis szerepre a filmjeibe: egyszerűen szeret jó hangulatban dolgozni.
De minden forgatáson új barátokat is szerez. Az 50 első randi egy delfinárium állatorvosának bizarr szerelmi történetét meséli el, és így a filmben jelentős – és nagyon vicces – szerepet kap egy oroszlánfóka. Sandlernek jó néhány közös jelenete van a filmben a hatalmas, de nagyon barátságos állattal, egyszer még meg is csókolja. Sandler azóta a legjobb barátai között tartja számon Sivuqaq-ot. A forgatás véget ért, Sandler a munka helyszínéről, Hawaiiról rég elutazott, de a kollegiális és baráti szálak nem szakadtak meg köztük: legutóbb, az oroszlánfóka születésnapja alkalmából 15 kg heringet küldött ládában, rózsaszín szalaggal átkötve az akváriumba.
– Sivuqaq már benne van a csapatban – jelentette ki Sandler, akinek egyébként Drew Barrymore a filmbeli partnere. – Nem lepődnék meg, ha a következő filmemben is felbukkanna. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló