Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A falu színei

2004.09.23. 21:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sok színész visz haza emlékeket egy-egy filmje forgatásáról. Van, aki a jelmeze egy darabját kunyerálja el, van, aki színésztársaitól kér szuvenírt. Adrian Brody azonban nem szentimentális alkat. A falu (The Village, hazai bemutató: szeptember 23.) felvételeinek befejezése után azonban mégis két emléket kért M. Night Shyamalan rendezőtől: egy sárga és egy piros köpenyt: A film története szerint az egyik megvédi viselőjét a gonosztól, a másik viszont vonzza a veszélyt.
– Én nem hiszek az ilyen filmbéli ijesztgetésekben – nyilatkozta a színész. – Mármint, örülök, hogy a film hátborzongató lett, de eszembe sem jut, hogy a valóságban emiatt féljek a sötétben. Megvannak nekem a magam, jól bejáratott szorongásai, nem szorulok rá még újakra. Viszont a két köpeny nagyon tetszik. Azt tervezem, hogy ezentúl, ha nagyon rossz kedvem lesz, a vörösben jelenek meg: akkor majd mindenki tudja, hogy a gonosz a közelemben van. Ha pedig kicsattanó jó hangulatom van, akkor a sárgát viselem majd: A falu-ban is akkor jó minden, ha a szereplők ebbe bújnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.