Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent az A.G.O.N. harmadik epizódja

2004.09.30. 20:01 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Private Moon Studios elkészült folytatásos kalandjátékuk, az A.G.O.N. harmadik epizódjával, mely a Pirates of Madagascar címet kapta. Az új rész minden eddiginél szebb és hosszabb, még több játékidővel, helyszínnel, karakterrel, feladvánnyal és átvezető képsorral. Samuel Hunt professzor ezúttal Madagaszkáron folytatja útját, ahol elsőre minden könnyűnek tűnik: az egykor elátkozott család egyetlen élő leszármazottja egy békés halásztörzs vezetője, faluja pedig a parttól nem messze fekszik. Csakhogy a törzsfőnökhöz eljutni nem is olyan egyszerű, így a dzsungelen keresztül vezet a professzor útja. A kalandok végén pedig ezúttal is egy ősi táblás játék vár a kalandorra: a Malagasy Fanorona. (Az ebből készülő külön NetBoard játék hamarosan szintén letölthető lesz, a játék vásárlói számára ingyenesen.) A harmadik epizód 9,80 dollárért a www.agongame.com oldalról tölthető le.
A fejlesztők emellett dolgoznak a játék Macintosh verzióján is, és a tervek szerint még az idén elérhetővé teszik mindhárom eddig megjelent epizódot a Mac felhasználók számára is. És természetesen folyik a negyedik epizód fejlesztése is, melynek helyszíne a spanyolországi Toledo lesz, alcíme pedig The Lost Sword of Toledo. ■

A.G.O.N.
A legutóbbi A.G.O.N. cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.