Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vega kalandféreg

2004.11.25. 23:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy forgatáson minden váratlanra fel kell készülni. Kal Penn, a Kalandférgek (Harold and Kumar Goes to White Castle, hazai bemutató: november 25.) egyik főszereplője ugyanis a film utolsó jelenete készítésekor váratlanul bejelentette: nem vállalja. Egy hamburgerezőben kellett volna jó néhány fasírtot megennie, de ő semmiképp sem volt hajlandó végrehajtani az instrukciót.
Addigra lovagolt gepárdon, ugrott le fa tetejéről, dobálták vízzel robogó autóból, ölelgette Freddy Krüegert és harcolt megvadult mosómedvével – mindent könnyedén és lazán. De a hamburgereket nem volt hajlandó befalni: ugyanis, mint akkor kiderült, szigorú vegetáriánus.
Már majdnem úgy nézett ki, hogy elmarad az aznapi forgatás (ami még a nagyköltségvetésű amerikai filmeknél is súlyos bűn), amikor egy technikus vállalta, hogy almából, kukoricából és szójaolajból tökéletes, fasírtnak látszó tárgyat gyúr. Az üzlet megköttetett, a jelenetet leforgatták, látható is a filmben, amint a főszereplő jó étvággyal tömi magába az ételt. Ami nem volt húsos, csak nagyon rossz ízű. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló