Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Keanu Reeves a pokolban

2005.02.03. 19:05 | Dino | kategória: Mozi

Egy réges-régi vígjátékban, a Bill és Ted haláli túrájában Keanu Reeves már végigjárta a pokolba vezető utat: igaz, az akkor a lehető legkönnyedebb humorral volt kikövezve. Most a színész ismét az alvilágba látogat – de ezúttal sokkal komolyabban. A Constantine – A démonvadász (Constantine, hazai bemutató: április 7.) főszereplőjét borzasztó víziók gyötrik: és előbb-utóbb rájön, hogy a szeme előtt megjelenő ördögök valóságosak. Csak más nem látja őket.
- Imádok cinikus, kiábrándult férfiakat játszani – nyilatkozta Keanu. –És nagyon úgy tűnt, a partnereim is mind élvezték a filmezést, mert már az elején azt kérdeztük egymástól: vajon mit csinálna Constantine később? Pedig ennyivel a bemutató előtt még szó sincs az esetleges folytatásról.
A színész – aki a héten kapott csillagot Hollywoodban a Walk of Flame-en - egyébként nem tervezgeti a jövőt. Elmúlt negyven, és azt mondja, jól bírja a korosodást.
- Egyedül a térdem érzi magát negyvenesnek! – jelentette ki. – Amikor reggelenként lehajolok valamiért, iszonyúan recseg. Egyébként nem érdekel, mennyi vagyok, legfeljebb annyit vettem észre az egészből, hogy az idővel javul a humorom és könnyebben napirendre térek a rossz hírek fölött. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló