Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mindenki laza

2005.02.18. 11:16 | Dino | kategória: Mozi

Ilyen vegyes közönséget valószínűleg nem látott még a híres Los Angeles-i mozi, a Grauman’s Chinese Theatre: a Csak lazán (Be Cool, hazai bemutató: március 17.) premierjén egymás után végigsétált a vörös szőnyegen egy családi mozi és egy gengszter-rapper film teljes közönsége is. John Travolta, aki ismét a Szóljatok a köpcösnek-ben megismert gengszter-producert kelti életre, a feleségén Kelly Preston-on kívül ötéves kislányát, Ella Bleaut-t is magával hozta. Bár a Csak lazán korhatáros, ő úgy érezte, nincs a vígjátékban semmi ártalmas: viszont van néhány jelenete benne, amire nagyon büszke, és mindenképpen szeretné megmutatni Ellának.
Pedig már a fotósok hada előtt egyedül végigvonuló Anna Nicole Smith vörös ruhájának és dekoltázsának is bőven kijárt volna a szigorúbb korhatár-besorolás, a nyomában pedig, a várakozó rajongók üdvrivalgásától kísérve a két OutKast, Andre 3000 és Usher érkezett. Ők mindketten gengszter-rappereket játszanak a filmben, és az életben is bizonyították, hogy a kamera kedvéért nem volt szükségük túl nagy átalakulásra. Azután jöttek a rockerek: a filmben Steven Tyler is játszik, és egy Aerosmith-koncertrészlet is látható.
A premieren természetesen a vígjáték minden szereplője ott volt: a Szóljatok a köpcösnek-ben is játszó Danny DeVito és James Gandolfini valamint a csak a folytatásban felbukkanó Vince Vaughn, Harvey Keitel és Uma Thurman is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló