25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

Warcraft III részletek

Írta: Madrac

A Blizzard részletes információkat adott közre készülő művükről, a Warcraft III: Reign of Chaos-ról. A kiadott információk főleg a négy játszható fajjal foglalkoznak. Mind a négy fajnak megvannak a maga speciális egységei, varázslatai és fegyverei. A játékos az Élőhalottakkal, az Emberekkel, az Orkokkal és az Éj Elfekkel kezdheti meg a játékot, a korábban már beharangozott ötödik faj a Démonok csak, mint nem játszható faj fog szerepelni, kihívást jelentve és a történetet színesítve.
Az Emberek: Az emberiség nemes védői, kik a sötétség és háború dúlta földön a túlélésért küzdenek. Ők a harc terén használják fel tudásukat és technológiájukat. Megváltoztatják környezetüket, háziasított állatokat, fegyvereket, páncélokat és gépeket használnak. Egységeik: Gyalogos, Lovag, Elf pap, Elf varázslónő, Törpe Aknavetős csapat és Törpe muskétások. Hőseik: Paladin, Ősmágus, Fél-elf vándor és a Hegyi Törpe király.
Az Orkok: Újra egyesítették nemzetüket és készek szembeszállni a Démonokkal, kik megrontották társadalmukat sok idővel ezelőtt. Brutális erejükre támaszkodnak és harci tudásukra. A Horda által használt egységek: Katonák, Troll fejvadászok, Wyvern lovasok, Sámánok és Troll boszorkánydoktorok. Hőseik többek között: Távolbalátó, Pengemester, Tauren törzsfő és Árnyvadász.
Az Éj elfek: Ezek a különös, sötét lények az egyik legrégebbi faj a világon. Visszatérnek évszázados elszigeteltségükből, hogy megmentség a világok a küszöbön álló apokalipszistől. Egységeik: Ent, Íjász, Őrző, Orgyilkos, Treant és Hippogryph. Hőseik: A liget őre, Démonvadász, A Hold papnője és Fődruida.
Az Élőhalottak: A Scourge néven is ismert élőholt sereg, mely elözönli a civilizált vidéket észak felöl történelmének legsötétebb óráján. Az élőhalott Scourge képes seregeit pótolni a csatatéren, fontos "alapanyagot" jelent nekik az elesett ellenfelek teste, több képességükhöz és varázslatukhoz is szükségük van a hullákra. Egységeik: Dredge, Ghoul, Banshee, Nekromanta, Vízköpő és Fagyféreg. Hőseik: Halállovag, Lich, Borzalomúr és Förtelem.
Főbb jelelemzői a játéknak:

  • A hősök miközben küldetésről küldetésre vezetik a seregeket fejlődnek és mágikus tárgyakat szerezhetnek.
  • Teljesen 3D-s környezet, melyben nem-játékos karakterek, vándorló szörnyek, semleges városok és várak, templomok is megtalálhatóak lesznek.
  • Csontváz alapú mozgatás és bőrképzés a tökéletesen folyamatos mozgásért.
  • Pályaszerkesztő új pályák, küldetéssorozatok készítéséhez, programozható események az egységek és varázslatok számára.
  • Sokszínű és fejlesztett többjátékos üzemmód a Battle.net-en, több játékossal, és több játékmóddal, mint például a csapatjátékok és a küldetéssorozatok végigjátszása.
    A 2001-es év folyamán várható a játék megjelenése PC-re és a 2002-es év elején Macintosh-ra 50 dolláros áron világszerte.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!