For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Liam Neeson, a magányos lovag

2005.04.29. 09:48 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Melyik a legfontosabb lovagi erény? A bátorság? A hűség? A jóság? Liam Neeson szerint az, hogy férfitársaságban is nagyon jól érezze magát. Az ír színész harcedzett katonát játszik Ridley Scott legújabb szuperprodukciójában, a Mennyei királyság-ban (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.), és a forgatás óta egyre több időt tölt baráti kompániában; mostanában legtöbbször Kevin Kline-nal jelenik meg nyilvánosan.
De a rejtély igen hamar megoldódott, és éppen Neeson felesége, Natasha Richardson segítségével. Az angol színésznő ugyanis Blanche-t fogja alakítani Tenessee Williams A vágy villamosa című darabjában, és a szerepre való elmélyült felkészülés jegyében elköltözött otthonról.
– Muszáj volt! – nyilatkozta a színésznő. – Otthon nem tudok a szerepre koncentrálni, sőt, semmire nem tudok koncentrálni, néhány hét pedig igazán nem a világ. Addig Liam legalább játszhatja a magányos lovagot, a figurát, amit úgy megszeretett a Mennyei királyság forgatása közben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.