Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Batman és az erotika

2005.06.17. 12:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A legtöbb filmes szaklap és női lap népszerűségi listáján dobogós helyet foglal el Christian Bale. Az izmos, 190 cm magas, harmincéves színész egyszerre kultuszhős és a női szívek megdobogtatója. Ám közben, saját maga legnagyobb sajnálatára, példás családapa, akinek a női nem iránti érdeklődése mostanában leginkább három hónapos lánya nevelésére korlátozódik. Persze, közben azért úgy gondolkodik, ahogy egy kultuszhőshöz illik.
Az új denevérember arra próbálja rávenni a Batman: kezdődik! (Batman Begins, hazai bemutató: július 14.) producereit, hogy készítsék el a film korhatáros változatát is. Az új film, már így is alaposan különbözik elődeitől, de persze tekintettel van az ifjabb nézőkre.
– Nagyon érdekes lenne megmutatni Batman életének korhatáros epizódjait – mondta Bale. – A pasas nyilván tele van szexuális energiával, levezetetlen erotikus feszültséggel, és ebben is biztos olyan furcsa, különleges és izgalmas lenne, mint minden másban. Én nagyon szívesen újraforgatnék néhány jelenetet, hogy elkészülhessen a korhatáros változat. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.