Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tök alsó anyukája

2005.06.23. 18:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Tök alsó nem olyan: Rob Schneider-t ugyan sokan korunk Chaplinjének nevezik, de az is igaz, hogy az igazi Chaplin valószínűleg belepirulna a vicceibe: Schneidert gyakran támadják szemérmes kritikusok azzal, hogy kicsit túl szabadszájú, és mindenről csak ugyanaz jut eszébe: a szex. De Rob Schneider, az örök kamasz, nem ért egyet velük.
-- Szerintem, semmi disznóság nincs a filmjeimben, legfeljebb kis malacságok – jelentette ki nemrég. --Igaz, a Tök alsó 2-ben is (Deuce Bigalow: European Tour, hazai bemutató: augusztus 25.) egy béna selyemfiút játszom, aki mindig a legfurább nőket fogja ki és teszi a maga fura módján boldoggá, de sosem csinálok olyan viccet, amit az anyám előtt szégyellenék.
Igaz, ami igaz: Pilar Schneider, a komédiás anyja, aki eredeti foglalkozása szerint óvónő, fia eddig szinte minden filmjében szerepelt: feltűnt az első Tök alsó-filmben, a Tök állat-ban és a Tökös csaj-ban is – pedig egyetlen film sem volt igazán visszafogott humorú.
- A Tök alsó 2. – Európai turné-ban is ott lesz – jelentette ki Schneider. – Minden filmembe beveszem, ahogy engem minden filmjébe bevesz Adam Sandler. Nehogy megmondják neki, hogy nem én vagyok az anyja! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló