Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Hadifoglyok a láthatáron

2001.02.19. 20:28 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Codemasters bejelentette készülő akció kaland játékát a Prisoner of War-t, mely a télen fog majd megjelenni PC-re és PS2-re. A Wide Games fejlesztésében készülő játékban Második Világháborús hadifogoly szerepében kell helytállnunk egy fogolytáborban.
1941-ben négy német hadifogolytáborból (Salonika, Stalag Luft I, Stalag Luft III és Colditz Castle) kell megszökünk 4 szövetséges katonával (angol, francia, holland és amerikai). Mind a négyen tapasztalt "szabadulóműveszek", sok helyről kiszabadultak már. Mindannyinak más a szakterülete, de közös a célja. Meg kell szökniük a különböző fogolytáborokból mire végre találkoznak Colditz-ban, a németek legbiztonságosabb fogolytáborában.
A játék a 3D Atlas motort használja majd, ezzel és a hanghatásokkal próbálják majd megteremteni a nappali és éjszakai hangulatát a fogolytáboroknak. Minden tábor úgy van megtervezve, hogy minden szereplő interaktív és ráadásul még hihetetlenül is részletes lesz az egész, ezzel is a játékos szabadságát és lehetőségeit akarják fokozni.
Sokféle mód lesz a szökésre a játék során. Robbanthatunk magunknap kivezető utat vagy akar kihasználva egy légitámadás zűrzavarát elmenekülhetünk az egyik gépre felkapaszkodva is. De előfordulhat az is, hogyha felfedeznénk minket egy tiltott részen a német katonák, akkor megtapasztalhatjuk a dühüket. ■

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.