Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Póker filmen

2005.08.26. 09:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Curtis Hanson, aki a Szigorúan bizalmas megírásáért kapott Oscar-díjat, az utóbbi időben igyekszik bebizonyítani, mennyi mindenhez ért. Például a nőkhöz. Az Egy cipőben (In Her Shoes, hazai bemutató: november 3.) legtöbb szereplője nő: Cameron Diaz és Toni Collette mellett még Shirley MacLaine is komoly feladatot kapott a keserédes vígjátékban. Ám Hanson nem állt meg ennyinél, következő munkájával egy még ismeretlenebb terepre merészkedik: Lucky You című vígjátéka a póker világbajnokságon játszódik, és a sztárok, Eric Bana, Drew Barrymore és Robert Duvall mellet a felívelőben lévő sportág legnagyobb játékosai is kamera elé lépnek, szám szerint harmincegyen.
- Azért kértem fel ennyi játékost, mert tudom, hogy titokban mindenki nézi a tévéközvetítéseket – nyilatkozta a rendező. – Attól tűnik majd igazinak, ami látszik, hogy tényleg igazi: kártyást játszó színészek helyett igazi nagy játékosokat mutatunk. De a színészeink is mind alapos kiképzést kaptak pókerből. Sőt, még én is megtanultam, hogyan kell emelni a tétet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.