For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Costner romantikus

2005.11.25. 17:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmeknek is megvan a maguk sorsa. A Diploma előtt először filmsiker lett, azután klasszikus, és most egy egészen új film készült belőle. Az eredeti vígjátékban egy érett asszony csábítja el lánya vőlegényét, Dustin Hoffmant. A mostaniban egy esküvője előtt álló nő (Jennifer Aniston) fedezi fel, hogy a történet az ő nagymamájáról és anyjáról szól. És elindul, hogy kiderítse, mi az igazság.
Az Azt beszélik (Rumor Has It, hazai bemutató: 2006. február 9.) című vígjátékban azt játsszák, hogy a férfi, akit Dustin Hoffman játszott még most is hódító, sármos férfi: természetesen őt játssza Kevin Costner.
Costner azt mondja, neki a western a kedvenc műfaja, és ez sosem fog megváltozni. De boldog volt, hogy felajánlották neki a szerepet.
- Jó vicc – nyilatkozta a színész –, 12 éves voltam, amikor bemutatták a Diploma előttöt, majd megevett a kíváncsiság, hogy lássam, és nem akartak beengedni a moziba. Úgy kellett beszöknöm. Igaz, hogy az a film tulajdonképpen most csak ürügy egy jó kis romantikus kergetőzésre, de mindegy. Élveztem, hogy bármiképp is, de közöm lehet hozzá. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.