Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Costner romantikus

2005.11.25. 17:14 | Dino | kategória: Mozi

A filmeknek is megvan a maguk sorsa. A Diploma előtt először filmsiker lett, azután klasszikus, és most egy egészen új film készült belőle. Az eredeti vígjátékban egy érett asszony csábítja el lánya vőlegényét, Dustin Hoffmant. A mostaniban egy esküvője előtt álló nő (Jennifer Aniston) fedezi fel, hogy a történet az ő nagymamájáról és anyjáról szól. És elindul, hogy kiderítse, mi az igazság.
Az Azt beszélik (Rumor Has It, hazai bemutató: 2006. február 9.) című vígjátékban azt játsszák, hogy a férfi, akit Dustin Hoffman játszott még most is hódító, sármos férfi: természetesen őt játssza Kevin Costner.
Costner azt mondja, neki a western a kedvenc műfaja, és ez sosem fog megváltozni. De boldog volt, hogy felajánlották neki a szerepet.
- Jó vicc – nyilatkozta a színész –, 12 éves voltam, amikor bemutatták a Diploma előttöt, majd megevett a kíváncsiság, hogy lássam, és nem akartak beengedni a moziba. Úgy kellett beszöknöm. Igaz, hogy az a film tulajdonképpen most csak ürügy egy jó kis romantikus kergetőzésre, de mindegy. Élveztem, hogy bármiképp is, de közöm lehet hozzá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló