Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

World Rally 2001

2000.10.01. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Szinte nincs már olyan kiadó, mely ne próbálkozott volna meg rally szimulátor kiadásával. A sikeresség igen változó szokott lenni, az eddigi legnépszerűbb talán a Codemasters Colin McRae Rallyja volt, az idei év leglátványosabbja pedig a Rally Masters az Infogramestől. Jelen pillanatban legalább öt kiadó részére fejlesztenek rally programot. A Ubi Soft novemberre időzíti saját játékának kiadását.

World Rally 2001

A World Rally 2001-ben három járműosztályból 15 licencelt autó közül választhatunk, köztük például a Peugeot 206 WRC '99-et. A világ tizenkét országából 24 pályaszakasz kerül a programba, fotorealisztikus textúrákkal, aprólékos kidolgozottsággal.

A versenyek során nem leszünk egyedül, intelligens mitfárerünk segít, ha látja, hogy rossz a vezetési stílusunk, valamit rosszul csinálunk. Így például szól, ha túl gyorsan szeretnénk bevenni a kanyarokat, későn fékezünk, stb.

World Rally 2001

A szokásos egyszemélyes játékmódok (egy verseny, bajnokság, idő elleni futam) természetesen lesz multiplayer játék is, helyi hálózaton, interneten vagy osztott képernyőn.

A novemberi megjelenés igencsak ütközni fog a Colin McRae 2.0-val, így igen erős konkurencia mellett fog a boltokba kerülni a World Rally 2001, kíváncsian várjuk, melyik kerül ki győztesként. ■

World Rally 2001World Rally 2001World Rally 2001

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló