25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Még egy kis pánik DVD

A maffiavezér másodjára is pszichiáter segítségére szorul.

Írta: Dino

Robert de Niro és Billy Crystal főszereplésével pár éve láthattuk a Csak egy kis pánik című vígjátékot, melyben az alapszituációt az adta, hogy Paul Vitti maffiavezér (de Niro) pszichiátriai kezelésre szorul, így Sobel doktor (Crystal) páciense lesz. A folytatás kb. fél éve került a mozikba, hamarosan pedig DVD-n is elérhető lesz.

Még egy kis pánik DVD

A második rész gyakorlatilag követi az elsőt: ugyanazok a szereplők és hasonló szituációk egy kicsit más sztoriban. A börtönből elmebetegséget színlelő Vittit pszichiáterének őrizetére bízzák, aki igencsak megdöbben, amikor kiderül, hogy páciense csak színlelt. Azonban már nincs visszaút: házába fogadja a maffiavezért, majd megpróbál neki munkát találni, hogy új életet kezdhessen. No de persze kutyából nem lesz szalonna: Vitti nem szabadul meg régi életétől és csapatától.

Még egy kis pánik DVD

A mérsékelt sikerű folytatás DVD kiadására nem nagyon erőltette meg magát a kiadó. Az 5.1-es angol hang mellett találunk szintén 5.1-es magyar szinkront, valamint magyar feliratot is, a képminőség azonban nem tökéletes, sokszor szemcsés volt a kép. Az extrák között találunk egy statikus oldalt a szereplők és készítők rövid listájával, egy filmelőzetest, egy 11 perces werkfilmet (magyar felirattal), valamint meghallgathatjuk Harold Ramis rendező audiokommentárját. Nem sok, de a semminél több...

Még egy kis pánik DVD

A második rész DVD megjelenésével együtt újra kiadásra kerül a film első része, ezúttal szinkronnal együtt. Akit pedig mindkét rész érdekel, együtt egy díszdobozban is megveheti.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Még egy kis pánik DVD
  • Még egy kis pánik DVD
  • Még egy kis pánik DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!