Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Ismertető/teszt

EyeToy: Play Astro Zoo (PS2)

Ezúttal a kisebbeket célozták meg a kamerával irányítható játékkal.

2008.04.27. 00:00 | szerző: Dino | Ismertető/teszt

A PS2 kamerájával irányítható játékok sora egy újabb taggal bővült. Ahogy a címéből is látható, a témája egyszerre sci-fi és állatos, konkrétan egy földkörüli pályán mozgó űrbeli állatkert ad helyszínt az egésznek.

EyeToy: Play Astro Zoo (PS2)

Az állatkert lakóinak kiszabadításához egy-egy különálló feladat – minijáték – tartozik, ezeket kell szép sorjában abszolválnunk, hogy a játék végéhez juthassunk. A feladatokat egyedül is teljesíthetjük, de ha többen vagyunk, akár mindannyian részt vehetünk bennük – hol egymást váltogatva a kamera előtt, hol egyszerre többen is odaállva a képernyő elé. Az állatkert négy része különböző környezetben élő állatokat tartalmaz: sarkköri élőlények, a tengerek élővilága, a dzsungelek, valamint erdőségek állatai.

Az EyeToy: Play Astro Zoo inkább a fiatalabb, általános iskolába járó korosztálynak készült, de ennek ellenére mi is jól elszórakoztunk vele a tesztelés során. Alapvetően nem nyújt semmi igazán újat, a kamera érzékelőjét kihasználva azonban mégis ötletes irányítási módokkal találkozhatunk benne. Van, hogy a megfelelő irányba kell ütnünk egyet, esetleg a jegesmedvét utánozva leguggolni vagy épp felugrani (csak az alattunk lakó fel ne jöjjön...). Egy újabb mókás játék házibulikhoz, születésnapokra. ■

EyeToy: Play Astro Zoo (PS2)
EyeToy: Play Astro Zoo (PS2)EyeToy: Play Astro Zoo (PS2)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló