Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Üvegtigris 3 DVD

DVD és Blu-ray kiadásban is megjelent Rudolf Péter filmje.

2011.05.05. 18:00 | szerző: Dino | DVD

A Factory kritikájában már olvashattatok oldalunkon a magyar kultszéria harmadik epizódjáról, Rudolf Péter újabb filmjéről, az Üvegtigris 3-ról. Azóta boltokba került a DVD és Blu-ray változat is, röviden most ezek tartalmát foglaljuk össze.

A normál DVD változatból érkezett egy példány hozzánk, ennek tokjára papírfekni került, de sajnos mind a normál borító, mind az azt körülölelő kartontok igen gyenge minőségű fotót kapott. Biztosan koncepcionális oka van a szemcsés képnek, de nem voltam egyedül itt azzal a véleménnyel, hogy nagyon béna. Mindegy, nem ez a lényeg. A filmtranszfer gyakorlatilag tökéletes, a képminőség kitűnő, ezt látva nem lehet semmi a Blu-ray változat sem, amire 1080p-s kép került.
Extrák terén viszont az alap kiadás nem nevezhető túlságosan bőnek. Kapunk egy audiókommentárt a szereplőkkel, ezen kívül viszont csak tévéspotokat és előzeteseket valamint egy videoklipet nézhetünk meg a korongon. Az ezer forinttal drágább gyűjtői kiadás második lemezére tartogatta a kiadó az érdekességeket: Niki portfóliója, bakik, kivágott jelenetek (kommentárral), valamint különböző rajongói anyagok, fotógalériák. Ezek alapján a sorozat rajongóinak egyértelmű, hogy a borítóban is elegánsabbnak látszó megoldást kapott változat a beszerzendő.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló