25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Üvegtigris 3 DVD

DVD és Blu-ray kiadásban is megjelent Rudolf Péter filmje.

Írta: Dino

A Factory kritikájában már olvashattatok oldalunkon a magyar kultszéria harmadik epizódjáról, Rudolf Péter újabb filmjéről, az Üvegtigris 3-ról. Azóta boltokba került a DVD és Blu-ray változat is, röviden most ezek tartalmát foglaljuk össze.

Üvegtigris 3 DVD

A normál DVD változatból érkezett egy példány hozzánk, ennek tokjára papírfekni került, de sajnos mind a normál borító, mind az azt körülölelő kartontok igen gyenge minőségű fotót kapott. Biztosan koncepcionális oka van a szemcsés képnek, de nem voltam egyedül itt azzal a véleménnyel, hogy nagyon béna. Mindegy, nem ez a lényeg. A filmtranszfer gyakorlatilag tökéletes, a képminőség kitűnő, ezt látva nem lehet semmi a Blu-ray változat sem, amire 1080p-s kép került.
Extrák terén viszont az alap kiadás nem nevezhető túlságosan bőnek. Kapunk egy audiókommentárt a szereplőkkel, ezen kívül viszont csak tévéspotokat és előzeteseket valamint egy videoklipet nézhetünk meg a korongon. Az ezer forinttal drágább gyűjtői kiadás második lemezére tartogatta a kiadó az érdekességeket: Niki portfóliója, bakik, kivágott jelenetek (kommentárral), valamint különböző rajongói anyagok, fotógalériák. Ezek alapján a sorozat rajongóinak egyértelmű, hogy a borítóban is elegánsabbnak látszó megoldást kapott változat a beszerzendő.

Üvegtigris 3 DVD

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
  • Üvegtigris 3 DVD
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!