25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü+hardver

MSI Gaming All-In-One PC (Dome Egyperces #7)

Gyors videoteszt egy átlagosnak nem nevezhető gamer gépről.

Írta: Dino 1 hozzászólás

Kipróbáltuk az MSI monitorba épített gamer konfigurációját. Nézd meg egyperces videotesztünk!

Egy izmos PC és egy óriási monitor? Biztos, hogy ott vannak vagy voltak álmaid között! Az MSI All-In-One Gamer PC-je azonban egyszerre nyújtja mindkettőt. A tesztre érkezett óriási dobozból egy súlyos, 27 hüvelykes monitort emelhettünk ki, amely nem véletlenül volt ennyire nehéz: egy egész gamer konfigurációt építettek a hátába. Intel i7 proci, 16 GB RAM, Blu-ray író, 128 gigás SSD és 1 terás merevlemez, Radeon HD 8970M videovezérlő – a paraméterek magukért beszélnek. A Full HD kijelző ráadásul tízujjas érintőképernyő, így a gépen lévő Windows 8-at is remekül kiszolgálja. Amúgy a winchester cserélhető, és a memóriát is bővíthetjük szükség esetén a gépben, ha kisebb konfigurációt vettünk volna. Csatlakozónak kapunk négy 3.0-s és két 2.0-s USB-t, SD kártyaolvasót, HDMI ki- és bemenetet, gigabites Ethernet csatolót, valamint második monitornak VGA kimenetet is, a képernyő felett pedig webkamera is van. És akkor még nem említettük, hogy a tesztelt gépben tévétuner is volt. Külön említést érdemelnek a hangszórók, mert méretükhöz képest nagyon jó hangzást produkáltak. Elrettentő tényező egyedül a gép ára lehet: a 22 collos verzió 370 ezer forintnál kezdődik, míg a legnagyobb 27-es modell ára 665 ezer forint.

Mj.: Sajnos ezúttal nem állt rendelkezésünkre rendes kamera, így néha a képminőség nem tökéletes, emiatt elnézést kérünk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Jó, de a teljesítmény?
Az egyperces rovat lehetne párperces is.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)