Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Söldner:Secret Wars

98 levél
Válasz 08.08.11. 11:26 #66
Bolgar
Addig irogatok amig nem segite valaki
98 levél
Válasz 08.08.09. 13:42 #65
Bolgar
Help pls!!!!
98 levél
Válasz 08.08.08. 12:16 #64
Bolgar
csö all!! jokor irok hátha lesz válasz csak 4 éve irtak ide utoljára amugy nekem tetszik a söldner PC gurubol lett meg 2006 ban akkor jokat játszottunk 1 kis magyar csapattal de volt ilyen patch meg ilyen verziováltás azota nem jo se nekem se a többieknek a cspatbol valaki pls hogy kell megcsinálni!!!! msnem:bolgarpeti@hotmail.com tölem 2010 ben is irhatyátok a választ várom
1 levél
Válasz 04.10.13. 16:43 #63
rapforlife
HELLO LETÖLTÖTTEM A CRACKET DE NEMTOM MIT KELL VELE TENNI.VALAKI SEGÍTENE AKÁR E-MAILBAN IS rapforlife@freemail.hu INNEN TÖLTÖTTEM AZ EGYIK HOZZÁSZÓLÓTÓL
5400 levél
Válasz 04.07.23. 23:06 #62
Morello
"De a Söldner-nél mostmár határozottan állítom hogy mindent megtettek hogy megbukjanak vele,fatális hibákat,mindent amit csak el lehet képzeli azt elrontották benne."

Én megmondtam...
3275 levél
Válasz 04.07.23. 20:50 #61
FOxygene
na mi van?Senki nem merészkedik be a Söldner "fantasztikus" világába?,ja..hogy nem akartok megőszülve kijönni onnan?

Én mindíg minden játék hibáira vmi elképzelhető élethelyzet realitást próbálok magyarázatként felhozni,és a legvégsőkig komolyan ülök neki.

De a Söldner-nél mostmár határozottan állítom hogy mindent megtettek hogy megbukjanak vele,fatális hibákat,mindent amit csak el lehet képzeli azt elrontották benne.

hibasoroló,ami eszembe jut hírtelen(ill rémálmaimban):

1/-A fű úgy leng mintha muszáj volna,a víz meg olyan mint a Doom-1 ben (ez nem vicc) vagy a videókártyámra úgygondolták már nem oldják meg a vízet.És az eső meg inkább hóvihar.

2/-Állandóan külső nézetbe jelenek meg,hiába állítom be az OPTIONS-ban hogy NE,az autóból kiszállás után is automatice visszavált.

3/-A fegyvert idiótán tartja a kezében(pl a styert)a csövét a markában fogja.

4/-szinte semmit nem jelent a közelhajolás célzásvégett,nem ad szinte semmiféle zoom-ot,csak kitakarja a fél képernyőt.

5/-Optikai zoom azonnyomban megszűnik ha lépni akarsz vele.

6/-Futás azonnyomban megszűnik ha oldalazni akarsz vele.

7/-Az OFP-féle kifáradás és lihegés és szívdobogásból ,itt csak a szívdonbogás lett beletéve,de az olyan szinten hogy komolyan felmerül az emberben hogyha még elfutok addig a buckáig akkor tutira bele fog halni a karakter.A futás sebességére szinte semmiféle hatással nincs.

8/-Ha úgy szálsz be a járműbe hogy közben dobol a vér a füledben ,akkor amíg a járműben vagy elhallgat persze,de amint kiszálsz,mintha be akarná pótolni,mintha eddig is követte volna a járművel való mozgásod sebességét és futásodnak számította a szíved vagy 500 BPS-el ver amint kiszász a jeep-ből pl.

9/-Nekem meg attól kezdett verni a szívem amint megláttam hogy milyen pozitúrába sikerült egyszer beszállnom a kocsiba,úgy képzeljétek el hogy állsz a gázpedálon és a kormányba kapszkodsz merev testtel hogy hátra ne ess,mindezt persze egy nyitott jeep-ben.
Csöppet fest csak idiótán.

10/-LAW vállrólindítású páncéltörő rakétával nem sikerült kilőnöm 2 tiszta teli találattal sem egy HUMWE terepjárót.

11/-Se egy olajtartályt.se gránáttal se géppuskávaé,csakis a kijelölt robbantószerrel.

12/-Az AI az épület túloldalán volt,és egy járómotorú dzsipp mellett állt,én egy BIG ház másik oldalán,ja és zuhog az eső,mire felszisszen hogy hallott valamit,mármint azt hogy ott vagyok.

13/-Ezekután elkezd körbe körbe futkosni egy 2m sugarú madzagon futtatva kb.

14/-Furán vezeti a járműveket az AI,de végsősoron kb úgy mint egy humán player,egyszerűen nem bírnak pici gázfröccsöt adni,mert olyan nincs is,beszállnak a jármbe és a következő másodpercben már vagy egymást gázolják halálra vagy leamortizálják a környező fát,házat,kerítést mindent amit sikerül,miközben eszeveszetten próbálnak tolatni manőverezni kijutni és megfordúlni,aztán ha sikerül akkor mindent elkövetnek hogy legázoljanak vagy akár 1m-ről rakétát próbáljanak indítani rád,mégha egy komplett házrész lóg is a képbe.Csak füstölgő lukas épületek maradnak ha egy AI dzsippbeszáll melletted.


15/-5m-ről kb fél percig kell lőniük hogy megmurdeljek.

16/-simán spawnoltak megjelentek a semmiből egymás után,láttam a szemem elött!

17/-fejlövés nemszámít,testre hatásosabb.

18/-Egy épület beljeséből meg tudtam fogni és ezzel kívülre kerülni a házon,a kinti létrát,amin felkapaszkodtam az épület tetejére,és onnan aláztam a játékot,ezt megunta az AI és eltüntette a létrákat a ház faláról,és a környező házról is.
Nemmondom hatásos fogás volt,más lejutási lehetőség nem lévén,a 6.-ról fejest a betonba....na ez ám a taktikus AI.

19/-Láttam sétálni egymagában géppisztolyt de nemlétező(máig nemtudom mi volt) láthatatlan járműveket füstölni 1-2-3m-re egy harckocsitól..

20/-A túsz (röntgen)farmernadrágján át átláttam az épület falán!Néztem ahogy sétálnak az őrök a külvilágban (ill futkorásztak eszetlenül)

21/-Tetszik hogy ilyen lőszeres 2x1m-es betontárolóból vásárolhatjuk meg a Helikoptert is vagy a harckocsit.

22/-A fegyverek hangja dühítően antieredeti.

23/-Amikor a térképre váltasz,egy kva hangos 1db gong fogad,már már ilyesztően hangos..kérdem én minek??Valaki magyarázza meg!!!

24/-az állandó Söldner felkiáltás a menübe lépéskor megintcsak minek?

25/-mint írtam már a zene és a környezeti hangok ugyanazon a potméteren vannak ,és a zene túl hangos a játékhangok meg halkak,magyarán állandóan tologálni kell,ill kivenni a fejünket a zenei hangerőcsapás elöl.

26/-Ezt is írtam hogy járművekben túl sokáig tart 1db gázfröccs és a fék túl későn effektíve.És lehet velük 90 fokban fordúlni ha éppen úgy jön össze.Szokásos gamer-nek kezelhetetlenek.

27/-Helikoptert nem próbáltam se tankot...még szerencse....


Egyedüli pozitívum nekem eddig amaga az ötlet,a szép táj,és a robbanások nyomán szétvetülő fák
Nagyon dögös hatása van!

"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.20. 21:41 #60
FOxygene
Láttam ,láttam,láttam!!!

sajnos...

Egész ötletes szuper kis game lenne ha:
-A környezetei zajok és a Menü music nem ugyanahoz a potméterhez tartoznának(menü music k.va hangos és idegesítő,környezet k..va halk)
-Ha nem a fegyverek csövét (Styer)fogná hősünk k..va idiótán fest.
-Ha a térkép arra szolgálna amire(tájékozódás,estleg felderített célok stb..)mert jelenleg használhatatlan,áttekinthetetlen,viszont viszont,aki szeretné tudni épp vakaródzik e a 10km-re lévő rejtett őrszem,hát az meglesheti....
-Ha az az Orosz érában felém száguldó első ember nem egy afroamerikai lenne
-ha a gázfröccs nem tartana 5mp-ig a járművekben.
-Ha a fegyverek hagját legalább megpróbálták volna utánozni vagy venni a fáradtságot hogy kilopják vmelyik játékból,ultra..ar,ennyire gány hangokat még nem is hallottam vagy 5 éve.
-az az eső "kicsit" zavaró.

Jaj eszembejutott vmi:nyomtam a terepjárónak egy dombnak fel és láttam hogy egy bokor van elöttem mögötte meg távolabb fák a bokron általmenet elkezdtem húzni a kormányt hogy kikerüljem a fákat ,a bokorból már úgy jöttem ki a terepjáróval hogy az eleje volt felém és hátrafelémenetben folytattam az utamat mintha misem történt volna 1 másodperc alatt lezajlott a forduló és ha felületesebb vagyok észre sem veszem hogy már háttal jöttem ki a bokorból sima előrefelé gázadással tartotta a sebességet hátrafelé

Első küldetés ,jön felém a néger (oroszföldön) egy Hummer-rel vagy mivel,(jó okés magánhadseregek értem,de mégis...) és hiszitek vagy nem,el akart gázolni,nem kiszállt hogy lelőjön vagy bármi hanem egyenesen arra játszott hogy elüssön,és olyan tutin csinálta hogy nemigaz,olyan tempóval fordulózott ,meg tette lükvercbe hogy komolyan mondom félelmetes volt tudni hogy ez az állat most el akar gázolni,hiába voltak ott a hatalmas fenyők fedezéknek ,előbb utóbb összehozta!!Para élmény,de komolyan.

Ekkor is tetszik az ötlet,és patchekkel majd kitoldozzák remélem.


A 256mb ram volt kevés neki.
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.06. 00:22 #59
FOxygene
GeForce 4MX
The GeForce 4MX is one of the weaker cards in the 4th series. Therefore, you can only play Soldner with the minimum configuration using this card. Experiment with the graphic options for a while. In case you have starting problems, check the paragraph "Soldner - Safe Mode" above.

Ja jó.....
Kísérletezzek magyarul,és örüljek hogyha elindul.
Az összes jel arra utal hogy a készítők elkövettek mindent hogy bukjanak vele.

Hiába az editor meg a MAX pluginok ha be sem indul a fél világnak.
dejó.

"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.06. 00:07 #58
FOxygene
Azért emeltem ki hogy a Daemon aktív volt mert arról installáltam elsőnek amikor "ment"
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.06. 00:04 #57
FOxygene
Fél nap....

Ennyi ideje próbálom belé sugallni az életerőt ,kezdem unni de nagyon.

1:
Amikor aktív volt a Daemontools-os drive és a 4.5.7.92-es Blindwrite-al kellőképpen előírásszerűen "hibásan" megírt CD is bent volt a drive-ban ,és az exe törése is a helyén volt na akkor az intro lefutott és a ződ vonal is kúszott végig,majd megszólalt egy dörmögő dömötör Hero hangtónus és Desktop-ot fogtam mint annak rendje és módja.

Ez eddig a csúcs.(Eltekintek attól hogy kapásból beinstallált a taskbar-ba vmi kis genyóláda updater gecit)

2:
Mostmár a CD-ről installáltam
És már az Nvidia logo után Desktop.

Az error file-ban a következőket találtam:


"...8 bit Stencil not available, shadow disabled...."
".....D3DERR_INVALIDCALL....."

"......Card doesn't support LUV-888 format......."

Ennyire gagyi lenne már az Abit GF4 MX 440,tudom hogy kezd gagyulni de nehogymár ne fogadja el?

Szerintetek mi lehet?

Fontos kérdés:
Sehol nem kért Serialt,minek van az crk NFO-ban?


Most azon vagyok hogy a világ fórumain hasonlóképpen járt egyedek után kutatok,ill legújabb Nvidia detonatort keresem.

Jól indul,nem hittem el hogy annyira szidni lehet ezt a game-t mint amennyire tettétek meg teszik.
háát...


Az intro még nem üti a BF1942-őt de hangulatos az tény
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.05. 18:39 #56
FOxygene
Keresem nagy erőkkel a "BlindWrite 4.5.7.92"-őt eddig sikertelenül,meglesz tudom,de ha vki írna egy linket megköszönném
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3275 levél
Válasz 04.07.04. 00:28 #55
FOxygene
Megnéztem a hivatalos oldalt,mivel nemsoká kezeim közt a drága ,és jólesően dőltem hátra amikor láttam hogy tudják mi a dörgés hogy mi kell a hosszútávú sikerhez(pl OFP) és a főoldalon a hírekben már ott van a plugin a 3DS max-hoz a modellezők számára.

Ami meglepett hogy TPS és nem FPS
Ez igaz?Vagy járművekben TPS csak?

Meg nincs csapatirányítás?magányos farkast alakít a player?"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
387 levél
Válasz 04.06.26. 13:21 #54
Paladin73
csak a crack-ek nem érkeznek a patch-ekhez...
5400 levél
Válasz 04.06.25. 20:20 #53
Morello
Látom futószalagon érkeznek a patch-ek a játékhoz, rá is fér...
1603 levél
Válasz 04.06.25. 19:04 #52
Yaho0
Hi! Annyira nem rossz játék! Elég poén de azért lehetett volna jobb is. Foxygene GeForce 4esen nem tuttam vele jáccani annyira akadt de lehet csak az alaplap szar. Legalábbis próbáld meg.
R.I.P
154 levél
Válasz 04.06.25. 09:32 #51
EXODIA
Hablának üzenem hogya Söldner serial-ja jó csak rendesen kell az elválasztásokkal együtt beírni: RAZ8R-FUCKS-J8W8D777ED
Így már tuti menni fog hisz nekem is csak így fogadta el!

Már egy ideje letöltöttem a verziót és a terep nagyfokú rombolhatósága no meg a rengeteg gyilokeszköz és a kiváló multiplayer miatt most már végleg eldöntöttem hogy kidobom a Battlefield 1942-t
Celeron-533D 2.8Ghz; ATI Radeon 9600-PRO; 768MB DDR
112 levél
Válasz 04.06.24. 16:47 #50
Icebird
LOL. Annyira azért még ne éld bele magad, majd ha kipróbáltad érdekel hogy megmarad-e a lelkesedés, mehöhhehhöhe:ĐĐĐ
3275 levél
Válasz 04.06.24. 12:33 #49
FOxygene
Na új kedvenc a láthatáron
Nincs még meg,de meglesz az 100,
képek "arányok" alapján szipultam én is,de vissza szívok mindent,ha a táj tényleg teljesen amortizálható,márpediglen ez +a nagy táj +jármű hegyek nekem elég ahoz hogy leváltsam a "nagy öreget"
és mewglátjátok kultuszgame lesz belőle emiatt a tájrombolás miatt,
ez multiplayerbe hatalmas többlethangulatot adhat amikor belősz az erdőben rejtőzködő playerre akit nem tudod hol van és sorba döntöd ki a fákat körülötte ,ráolmlasztosd a sziklát stb stb..ellövöd a feje felöl a házat+egyebek....
Asszem így látatlanba is Söldner rajongó lettem,sűrgősen beszerzem
és nekem semmi bajom az "Ö" betüvel,ettől is csak egyedi a játék.

Az a kérdésem lenne ahoz akinek megvan hogy milyen konfiguráción milyen beállításokkal játszotok(flebontás,textúranagyság,tereptárgyak száma érdekelne)

Csak rimánkodok hogy nem kell új gépre gyűjtenem....

"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
36 levél
Válasz 04.06.16. 12:49 #48
Szőlőcukor
nem ismerem...^^
Megyó egy faszfej...
387 levél
Válasz 04.06.16. 12:43 #47
Paladin73
HI!

A Gamecopyworld-ön nincs crack még a patch-hez. Anélkül nem fog menni.
10 levél
Válasz 04.06.12. 21:02 #46
Habla
Mikor felinstalláltam felpecseltem,megcrackeltem és indítani akarom ezt írja ki:

"Invalid CDKey found.Please uninstall and reinstall the game from the original CD." remélem nem az a baj hogy másolt a cd-m.
10 levél
Válasz 04.06.12. 20:43 #45
Habla
Ja nekemis nagyon bejön de ha 1 picit tovább alkotják szvsz
akár év gaméje is lehetett volna...
De létszi a v28446-os pecshez nemtudna vki cracket adni?
Vagy nem az a baj?
Amikor elindítom a gamét(pelpecselve,megcrackelve)
nem indul el mert valami baja van a cd-keyel(nem a menüben irja ki hanem amikor indítom alkalmazásból)és else indul
Plz valaki segítsen!
Előre is köszi.
1603 levél
Válasz 04.06.12. 11:51 #44
Yaho0
Ettől a játéktól többet vártam volna, de nekem így is teccik csak nagy a gépigénye.
R.I.P
10 levél
Válasz 04.06.12. 11:32 #43
Habla
Létszi valaki adjon cracket a legújabb pecshez,mert nem megy.
A jelenlegi crackemmel azt irja ki hogy a cd keyel gondvan és else indul.Előre is köszi!
10 levél
Válasz 04.06.11. 23:17 #42
Habla
mindeggy már szedem a full-t...
10 levél
Válasz 04.06.11. 21:25 #41
Habla
Én most szettem le a béta demót mega legújabb peccset.
Felinstallálom mindkettőt és mikor a menübe vagyok kér eggy cseszett serialt!Plz valaki mondja meg mia serial!
387 levél
Válasz 04.06.07. 16:21 #40
Paladin73
Nem is az a bosszantó, hogy mennyire ócska lett, hanem az, hogy ez milyen apróságokon múlik.
Annyira jó lehetett volna, ha egy icipicit gondosabbak...

(Járművek mozgása, ai, management, a fegyver/jármű infók hiánya...)

Szinte abban reménykedem, hogy valami béta került ki véletlenül...
21647 levél
Válasz 04.06.02. 07:12 #39
padavan
Ritka hányás játék. 5 perces xar. Minek adnak ilyenekre lóvét a producerek??? Ebből akkora bukás lesz, ahogy az illik.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
666 levél
Válasz 04.06.01. 23:02 #38
cefery
Nekem 5 perc, nagy játék is lehetett volna belőle ha nem kapkodták volna el a srácok.
10106 levél
Válasz 04.05.31. 18:45 #37
mucius
Hát az alapvetően multi game.
Vannak egyébként már serverek, ahol lehet is játszani (100 alatti ping)???
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
1331 levél
Válasz 04.05.31. 15:56 #36
Zsolty
megértelek.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
5661 levél
Válasz 04.05.31. 14:57 #35
ati2002
Na nekem elsőre elindult, de 10 perc után uninstall lett belőle... nem jött be.
---
238 levél
Válasz 04.05.31. 03:39 #34
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Rossz hírem van azoknak, akik a SÖLDNER: SECRET WAR magyarítására várnak!

A Játék - a "soldner1.pak" [170 MB] miatt - nem fordítható.
Az említett "wingspak" állomány tartalmaz MINDEN információt a Játékkal kapcsolatban, kivételt képez néhány Súgó kép, és 2 video.
Amíg nem lesz kicsomagolónk a Wings-féle soldner1.pak-hoz, addig nem lesz Söldner: SW magyarítás...

Üdv,
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005
1331 levél
Válasz 04.05.30. 22:01 #33
Zsolty
hát , nekem elsőre nem egy főnyeremény, .
Grafikailag nem egy nagy szám, de a taktikai része egész jónak látszik, felülnézetből meg lehet nézni az egész terepet, meg lehet mindent részletesen tervezni, szóval taktikázni lehet. belső és külső nézet között váltogathatunk hősünkell. a házak meg ilyesmik sztem túl egyszerüek, nem valami szépek, bár beleültem egy terepjáróba, de nem voltam elragadva tőle.
Ez a game igazából sztem a multiban lesz ütős játék, ott el tudnám képzelni a jó kis csatákat, de single modban csak az elvakult taktikai FPS szeretők fogják végignyomni.

aztán mindenki döntse el maga milyen a game.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
1331 levél
Válasz 04.05.30. 21:32 #32
Zsolty
tenk. igy már mükszik.
mindjárt megnézem milyen, csak kért serialt , ezért ki kellett lépnem.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
5661 levél
Válasz 04.05.30. 21:10 #31
ati2002
ja, közben leszedtem a crack-et hozzá
---
5661 levél
Válasz 04.05.30. 20:53 #30
ati2002
na most nekiállok, lekapom, azt megnézzük. Maybe tonight.
---
1331 levél
Válasz 04.05.30. 19:40 #29
Zsolty
ez nem mükszik sehogysem. emulálva, anélkül, kiirva, igy meg úgy, sehogy sem megy.

kiirtam úgyis ahogy irta a iNfo, a BlindWrite 4.5.7.92 iróprogival, mindent úgy ahogy ir de nem megy, csak annyi a külömbség, hogy nem az emulálást irja ki hibának hanem inkorrekt cd.

valaki megnézhetné mit lehetne még , mert nem vagyok perfekt englis.

ezt................

*** Installation Notes ***

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

CDmage B5 1.02.1 CD1 reports 1 error with unused/empty content
at sector 250,708 Which is typical for SecuROM v5.02.

Virtual drives are blacklisted, until they are updated by their authors, so you CANNOT mount and play game.

You MUST burn the game to CD so here are the instructions

CD is protected by Securom so the following is recommended.


1. Open BlindWrite 4.5.7.92, click BLINDWRITE CONFIGURATON and UNCHECK AUTOPLAY SUPPORT and
ENHANCE WEAK SECTORS.

2. Click NEXT and then click CD WRITING WIZARD.

3. Select your CD writer (Newer Liteons are recommended hardware) then click next

4. Select your CXZ-SOLD.BWT as the image to burn, then click next.

5. START image verification and when it is done click next.

6. Choose your write mode as DAO PW and set write speed at 8x or lower.

7. Click Go !!!

8. When asked if you want to physically include BWA information click "YES".

9. If you are unsure about burning clones use a CDRW!!!


Some CD Burners will not be able to burn the Securom protection.If so you may be able to play
the game mounted ONCE the authors of the virtual drives update their programs for blacklisting.

Remember you can update the game directly from the games website ..you do not need
to wait for patched updates to appear.

Use the following serial Z36R3 3CSS2 ESWKW R3BEE
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
10106 levél
Válasz 04.05.30. 17:26 #28
mucius
Ha clonecd-s image file, akkor az érdekesség hogy bws file-ok vannak ccd helyett. Na mind1.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
5661 levél
Válasz 04.05.30. 13:08 #27
ati2002
Próbáld bemountolni Alcohollal. Az mindent visz.
---
1331 levél
Válasz 04.05.30. 12:27 #26
Zsolty
lejött de este már valamiért el sem indult, egyenlőre nem szarakodok, várok másnál mi van. addig nyomom a tocát multiban inkább.
Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
7 levél
Válasz 04.05.30. 11:39 #25
ezsolti

Hi!

Kellene egy kis help! Leszedtem a Söldner-t.CloneCD-s, probálkoztam a Blind Write-val, de ez BWT kiterjesztést keres! A rar-t kibontva csak BWI és BWS fájlok vannak. Mi a megoldás?
Köszönöm!
10106 levél
Válasz 04.05.30. 09:02 #24
mucius
Na utóbb már bejöttek a serverek, de belépni nem tudtam egyre se. Majd talán a full-al. Bár gondolom először még a cd-keyes móka miatt nem lesz ez elérheő.
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
5661 levél
Válasz 04.05.30. 03:03 #23
ati2002
Írj egy First Look-ot majd, ha kipróbáltad. Érdemes-e leszedni.
---
1331 levél
Válasz 04.05.29. 18:51 #22
Zsolty
kijött a game. 1 óra és lentvan. 1cd-s.

Gigabyte A64 3500+ (939). MSI 7800GTX (24pipe!!!) . Kingmax 2x512.Nec DVD-Rw 120 sata seagate. Mag
1541 levél
Válasz 04.05.02. 17:43 #21
Bugs Bunny
Egy darabot sem? Mivan veletek emberek? Nekem egy csomo szerver bejon, s a legtobbre beis tudtam lepni... :S
10106 levél
Válasz 04.04.25. 15:50 #20
mucius
Leszedtem ezt a BetaDemot innen a domeról, de egy darab servert nem találni.
Valaki próbálté már?
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
20343 levél
Válasz 04.04.10. 12:50 #19
Z-Master
Szerintem felejthető! Legalább is a multi része.
3275 levél
Válasz 04.04.10. 01:25 #18
FOxygene
A képekből láttam hogy elvileg nem csúnya de az arányokkal súlyos gondok voltak,főleg a fegyvereknél a kében,meg a bokor-bácsi arány
Erre beolvasok ide és megnyugszom hogy nem csak szerintem furcsa egy picit a grafika...

Az előzetes képeken szépen centire egyformán dőlnek a helikopterek,és a repülők olyan alacsonyan húznak el a csákók felett hogy nyomban megsüketülnének hőseink

Amúgy milyen stílusú a játék,sima FPS? vagy taktikai?,csapatirányítás egyebek?Járműhasználat?
Magyarul üti a királyt az OFP-t?

"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
1158 levél
Válasz 04.04.09. 22:45 #17
Fehér Ernő Viktor
Hogy lehet új szervert csinálni?
"...facilis descensus Averno; noctes atque dies patet atri ianua Ditis."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.