Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Miért nem kapunk mi (pécések) több JÓ (pl. konzolos) játékot?!

12270 levél
Válasz 04.07.25. 17:43 #10
asas01
Lehet, hogy ezek nincsenek lebutítva, de kivétel erősíti a szabályt.
i tell it like it is, cause im a bold figure
400 levél
Válasz 04.07.25. 17:43 #9
Matt the rocker
TV is kell hozzá...
1146 levél
Válasz 04.07.25. 17:37 #8
Warhawk
asas01: Ülj le egyszer egy PGR2, vagy egy Ninja Gaiden elé, és kezdj el játszani. Meglátjuk, mennyire vannak lebutítva.

"Vegyé magadnak konzolt azt ne bőgj itt..."
Nagyon sarkítva ez a tényállás. Resident Evilek kellenek? Most csekkoltam éppen, egy GC újonnan 28, használtan 17 ezer HUF. Kedvenc összehasonlítási példám a saját, leharcolt Radeon9500PRO videókártyám, amit mostanában szintén ennyiért vesztegetnek, vagy többért. Ha pedig megvan az alapgép, már csak esetenként játékokra kell költeni, melyeket nem fontos újonnan megvenni, már GC-re is rengeteg cserehely akad, ahol TIZED árért lehet játékot szerezni. Resi 1, Resi Zero, Eternal Darkness, stb...
Kicsivel többért pedig már X-t vagy PS2-t is lehet szerezni...

Matt the rocker: Most nem kezdek el részletesen válaszolni, legyen elég annyi, hogy a kommented első fele részben, második fele pedig egyáltalán nem igaz.
400 levél
Válasz 04.07.25. 16:53 #7
Matt the rocker
Sajnos a tengerentúlon konzolokkal sokkal többen játszanak, továbbá azokra egyszerűbb(olcsóbb) fejleszteni! Gondold át: 1féle gép létezik, kell max. 4 alkatrészre optimalizálni a játékot. PC-n szerintem minimum 30-ra kell(VGA-proci-ram variációk). A pc-re úgy kell csinálni játékot, hogy fusson 128mega rammal is és 1gb-tal is! Konzolon csak "1 féle" ram-mennyiség van! És akkor még a ghrafikáról nemis beszéltem: Óriási tévhit hogy a konzolok grafikája szebb! Sokkal rondább! Csak a tv-től távolabb ül az ember! Egyszer nézzétek már meg közelről az xbox képét! -16X antialiasingot használ! Olyan gusztustalan elmosott képet ad, hogy ha ez monitoron jelenne meg, akkor örülnénk, ha látnánk valamit.
5661 levél
Válasz 04.07.25. 16:31 #6
ati2002
ken: A MGS 2 PC-n nekem normál dvd-n van meg, és full (feltelepítve 8 G

Viszont a 3-ik rész csak PS2-re jön ki, legalábbis a PC változatról még nem hallani, de mindenki reménykedik benne, csakúgy mint a Halo 2 - ben.

Sok játék még amit irigylek a konzol tulajoktól:
-Burnout 3
-Ninja Gaiden
-Red Dead Revolver
-Halo 2
-MGS3
Meg ami lesz ugyan pc-n, de már rég megjelent konzolon:
-Driv3r
-Richard Burns Rally

De azért van egy-két pozitív oldala is a PC-nek.
doom3, stalker, hl2, az összes multis game, stb.
---
12270 levél
Válasz 04.07.25. 16:20 #5
asas01
"-nem ugyanazok írták át konzolra akik PCre csinálták?(ezt nemtom, kérdem)"

Ugyanazok írták át. De ahogy mondtam lebutították, mert konzolon erre van igény.

-PC-re is van egy tonna lebutított szar. (legalább annyi mint konzolra)

Ezeknek a nagy része konzol átirat. Amúgy a konzolos játékok lebutításának legjobb példája a Raven shield, ami konzolon egy tömegmészárlós szar. Hanyatlik a PC-s játékipar és, ha éveken belül már csak konzolátiratokkal tudok majd játszani a gépen, akkor inkább be se kapcsolom, mert nekem nem jelent szórakozást hack n' slash "RPG"-kel játszani.
i tell it like it is, cause im a bold figure
9563 levél
Válasz 04.07.25. 16:14 #4
kEnAcE
A Metal Gear Solid-ot át dolgozták PC-re. De csak DL-DVD-re fér rá.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
2284 levél
Válasz 04.07.25. 16:07 #3
Daedalus
"A konzolos játékok lebutított szarok(a BG-et sikerült hack n' slash játékká butítaniuk)"
-nem ugyanazok írták át konzolra akik PCre csinálták?(ezt nemtom, kérdem)
-PC-re is van egy tonna lebutított szar. (legalább annyi mint konzolra)

Igen, egyre kevesebb a normális PC-s játék.(de az biztos hogy nem a konzolos átiratok miatt
Az eredetiség nagyon hiányzik. Mink tehetünk róla.
"?"
12270 levél
Válasz 04.07.25. 15:20 #2
asas01
A konzolos játékok lebutított szarok(a BG-et sikerült hack n' slash játékká butítaniuk), amik még egy ötéves gyereknek sem jelentenek kihívást. Sajnálatos módon egyre több a konzol átirat PC-re és egyre kevesebb a normális PC játék(bár most lesz egy-kettő pl.: HL2 STALKER, Bloodlines). Ez az egész annak köszönhető, hogy PC-n sokan warezolnak, míg a konzoljátékokat többen vásárolják meg eredetiben és ezért sokkal jobb üzlet a konzoljátékok fejlesztése/forgalmazása.
i tell it like it is, cause im a bold figure
2284 levél
Válasz 04.07.25. 14:20 #1
Daedalus
Szóval, kapkod az ideg h MiÉRT nincs pcre átdolgozva a legtöbb kasszasikeres konzolos game? Basszus, tudom nem változtatok rajta, de akkor is... Nem mintha irigyelném a konzolosokat, mert azért pcre is sok olyan game jön ki ami konzolra nem, de mintha konzolra az utóbbi idöben több olyan "nagyobb hírnévvel" rendelkező gamek - jobb minőségűk jelennének meg.

Na, miről is van szó? Pl. Úgy jáccanák több oan gamet mint a Resident Evilek, Metal Gear Solidok, Final Fantasy-k, meg hiányoznak PC-ről a jó bunyós játékok is (Tekken) de főleg a Survival hororokat sajnálom...

Bakker - láttátok ezt? Resident Evil 1 átdolgozás. Nagyon szép, hangulatos sztorival(öregebbek még emékeznek) ÚJ graffal..(és PCn valszeg MÉG szebbel...)

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/535836.asp

GameCube-os... Mint kisgyerek - Én is akarok ilyet!!! Jó tudom... "Vegyé magadnak konzolt azt ne bőgj itt..." De akkor is... Miért nincs több olyan "FILMESEBB" játék pécére. Művészibb, mesteribb.

Tudom nyár van és ilyenkor nem is adnak ki semmit, majd összel.. de volt valami igazán egyedi-eredeti az utóbbi mondjuk 7-8 hónapban?? FarCry? Splinter Cell2? Painkiller? Thief 3? Sacred?
Lehethogy. De akkor valahogy nem maradt meg bennem a "fílingjük", ami elég sajnálatraméltó... vagy talán velem van a baj.

Van stratégia, meg RPG, meg van Half-Life-unk, ami jó DE nem ANNYIRA IRIGYLÉSRE méltó játékok ezek mint az imént felsorolt konzolosak. GTA-kat (az újakat) is konzolról kaptuk, még szerencse. Mafiánk volt (legalább valami "művészibb"), de megkapták a konzolosok is.
Nagy nehezen megkapjuk most már a Metal Gear Solidokat (1-év késéssel), de azt se mind (vagy mindig)...

Szóval én nemtudom... Ja és igen! A Silent Hilleket is átdobják PC-re DE azért a CAPCOM-nak vannak jobb Survivaljai is... Akkor miért nem lehetne inkább azokat...

(The Suffering? Pche!)

Talán nem éri meg nekik, talán a PC-seknek nem ez a fajta játék kell, de nekem egyre inkáb hiányzik a pc-s játékok közül az ötletes, az egyedi az olyan aminek a neve valami mást jelent, nem csak egy számítógépes játékot...
"?"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.