Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Bétateszt

163 levél
Válasz 04.08.11. 22:24 #3
davejunior
A honlap nem igazán akar betöltődni!!!

Amúgy otthoni béta tesztelés nem lesz?
D.
1215 levél
Válasz 04.08.11. 18:50 #2
bobakcsaba
Jópofi játék lesz, de szerintem ez a "vasárnaponkénti bétatesztelés" dolog inkább reklámhangulatot adott az egésznek, mintsem toborzó hatása lenne. Egy béta-teszt (ha ne céges berkeken belül zajlik), válogatott embereknek kiadott progival történik -- így ki lehet szűrni a különböző hardvereken jelentkező hibákat is.
A hozzászólásom (így utólag visszaolvasva) kissé támadó jellegűnek tűnhet, de hidd el, nem volt ilyen célom, csak segíteni szerettem volna. A teszteléshez sok sikert, biztos, hogy meg fogom nézni a játékotokat, ha elkészül.
Your brain gets smart but your head gets dumb.
1 levél
Válasz 04.08.11. 16:43 #1
Mithis
Sziasztok!

Egy magyar játékfejlesztő céget képviselek. Bétatesztre keresünk lelkes embereket végső fázisba ért új játékunkhoz, a Creature Conflict: The Clan Wars-hoz.
Célunk, hogy a játékot minél több, a műfaj iránt érdeklődő megnézze és kipróbálja; úgy véljük, ezáltal válhat igazán színvonalassá és élvezetessé a végeredmény.

Olyan játékőrülteket keresünk tehát, akik kipróbálva magukat a Creature Conflict-ben képesek annak határait elérni, végső lehetőségeit kitapogatni – majd a tapasztalataik alapján segítségünkre lehetnek a benne szereplő fajok finomhangolásában, az eddigi szűrőkön átcsúszott esetleges hibák felkutatásában, a játék általános értékelésében.
(Legelőször a Creature Conflict PC-re, majd később a konzolokra alkalmazott verzióit teszteljük.)

Azoknak, akik igazán segítségünkre lesznek a bétateszt során, egy tiszteletpéldánnyal és a creditsbe való bekerüléssel tudjuk meghálálni a tevékenységét.

A játékról kicsit bővebben:
A Creature Conflict: The Clan Wars körökre osztott, 3D-s third person akciójáték, komoly stratégiai lehetőségekkel. Felépítése hasonlít a Worms játékrendszerére, ám jóval több karakter található benne, amelyek teljesen bejárható terepeken (bolygókon) mérkőzhetnek meg egymással.

A további részletek iránt érdeklődőknek a http://www.creatureconflict.com fan-site anyagainak tanulmányozását ajánljuk. Ugyanott letölthető a játék trailere is.

A bétatesztre vasárnaponként kerülne sor, Budapesten.
Minden jelentkezőt szeretettel várunk!


email: chris@mithis.hu

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.