Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» 28 Weeks Later (28 héttel később)

9789 levél
Válasz 07.12.02. 10:22 #57
Gillette
Hát engem annyira nem fogott meg. Kb mint az első rész. Meg lehet nézni és vannak benne jó dolgok de az egész együtt nem nagy szám. Mondjuk pár hete néztem és már nem emlékszem belőle sok mindenre csak a káoszra meg az üres városra(ami már megvolt az 28 nappal későbben is). A végére viszont egyáltalán nem.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
4431 levél
Válasz 07.12.01. 19:02 #56
Lavar
Youtube-on néztem egy videot. Ezt meg kell néznem
52251 levél
Válasz 07.12.01. 18:51 #55
Barthezz
Meglepődtem az értékeléseden (az ilyen típusú filmeket általában le szoktad húzni rendesen), szal örülök, hogy neked is tetszett (mondjuk az értelmetlen hentelős horrorokból szerencsére már én is kinőttem )
21647 levél
Válasz 07.12.01. 16:22 #54
padavan
Hát, én csak most tudtam megnézni ezt a filmet.

Az első részre, miután felálltam, azt mondtam, hogy félúton van a mocsok és a szar között, ma már nem is emlékszem egyetlen jelenetére, talán ismételnem kéne. Meglehetős szkepszissel ültem hát le a folytatás elé.

Aztán elég gyorsan letaglózott a film. Valóságos hangulat bomba, már a kezdő negyed óra is, elképesztő felvételek az üres Londonról - valóban sokkoló. Óriási meglepetése egy elképesztően mesteri horrorfilmet láttam, ami azonban egyetlen árva megveszekedett sablont sem tartalmaz. Nagyon klassz újra értelmezése ez a zombi műfajnak, mivel itt nem valamiféle élőhalottak lógnak, hanem inkább megveszett emberek, vagy nem tudom. Minden esetre embertelen nagy lett ez a film, marha jók voltak a színészek is, és a rendezői munka, meg a zene... - FENOMENÁLIS.

Aki tudja, nézze meg. Legigényesebb horror az utóbbi években.

Vitán felül 10/10
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
870 levél
Válasz 07.09.24. 21:18 #53
cerebrum
Hát ez valami kurva jó film volt, pedig meg mertem volna esküdni, hogy rendesen eltolják majd, hogy csak merő hentelésből fog állni az egész, és odalesz a hangulat, hiszen majdnem mindig így szokott lenni, pláne horrorfilmek esetében, és nem! Sőt, meg merem kockáztatni, hogy még jobb is mint az első rész. Alig várom már a 28 Months Later-t, persze remélem azért arra nem kell újabb négy évet várni majd...
Lacho calad! Drego morn!
32627 levél
Válasz 07.08.14. 01:10 #52
Creativ3Form
Valaki nem tudná megmondani honnan lehet letölteni a film zenéjét? Bár nagyrész ugyan az, mint az első részé de attól még érdekelne. Thanks.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
52251 levél
Válasz 07.08.08. 13:29 #51
Barthezz
Megnéztem én is a filmet, bemásolnám ide is a "Miylen filmet néztél meg a héten?" topicba írt értékelésemet:

28 héttel később (28 Weeks Later)

Tényleg teljesen más volt, mint a 28 nappal később, s bár az előd is nagyon tetszett, de ez lényegesen sokkolóbb, mozgalmasabb film volt.
Már az első jelenet után a torkomon akadt a lélegzetem, ennél brutálisabb, de egyben drámaibb kezdést nem sok filmben látni.
Egyetlen negatívum, hogy ez a drámaiság a film vége fel elült és csak a tömény horror-akció maradt (ami az elejéhez-közepéhez képest megint veszített kicsit lendületéből), illetve 1-2 kisebb logikai baki is előfordult a film során.

De nézzük inkább a film további erényeit!

[SPOILER ON]

A legérdekesebb húzása a filmnek, hogy szakít a legtöbb horrorfilm hagyományával, mi szerint a főszereplőn kívül a film végéig minden más szereplő elhalálozik, míg főhősünk emberfeletti erővel győzedelmeskedik a gonosz felett. Itt ugyanis nincs főszereplő! Minden ember halandó, senki sincs megáldva különleges mindent túlélő képességgel. Az első jelenetet túlélő férfi ugyanis a film első harmada után brutális halált szenved, majd az ezután közzépontba kerülő hős katona és orvosnő szintén elhaláloznak a film végig. Így sokkal reálisabban hat az egész és jóval darkosabb lesz ezáltal a film atmoszférája. Egyedül a 2 gyerek marad életben a főbb szereplők közül a film végéig, közülük is egyikük csak annak köszönhetően, hogy immunis a vírusra, amúgy ő sem úszta volna meg az ebben a helyzetben szinte elkerülhetetlen véget.
Az utolsó jelenet pedig szintén sokkolóra sikeredett: happy end-nek nyoma sincs (nem is illett volna egy vidám befejezés ehhez a filmhez), a vírus átterjedt egész Európára.

Amit még mindenképp érdemes megemlíteni, az a már a 28 nappal később esetén is feszengetett mondanivaló: az ember a legmocskosabb állatfaj. Ekkora tragédia esetén sem képesek az összefogásra, hanem egymást kezdik el könyörtelenül irtani, mely tökéletesen így lenne a valóságban is hasonló krízishelyzet esetén.

[SPOILER OFF]

Nagyon érdekfeszítő, a nézőt végig lekötő és teljesen hangulatába kerítő filmet kaptunk tehát, de azért a gyengébb idegzetűeknek nem teljesen ajánlott a megtekintése Mindenképpen meg fogom nézni még egyszer-kétszer és kíváncsian várom a folytatást, mely várhatóan - nem nehéz kitalálni - a 28 hónappal később munkacímet fogja viselni.
És még egy megjegyzés: a hasonló kategóriájú Resident Evil - Apocalypse messze elbújhat ezen film mögött.

Értékelésem tehát:

28 héttel később (28 Weeks Later) - 9.5/10

(a fél pont levonást - mint már írtam - a film végefelé elvesző drámaiság, illetve a kisebb logikai bakik miatt tettem)
11118 levél
Válasz 07.07.31. 15:27 #50
VodevilX
Ja és király volt a Real mezes kölyök!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11118 levél
Válasz 07.07.31. 00:05 #49
VodevilX
Sokkal jobb lett, mint az első rész.
A fajok közötti terjedésre azt mondom, hogy a majmok igencsak közelállnak az emberhez, szóval ez azért lehet egy fajta magyarázat.

SPOILER
Ez a "főszörny" dolog nem kellett volna, ő is csak egy ugyanolyan fertőzött a több 100 másik között..., de ő nem, ő betöri az ajtót, túlél mindent, hamarab ér oda, mint a többiek kocsival, és biztosítja a 3. rész lehetőségét.
Mikor meghallottam a stadion szót egyből tudtam, hogy befeszítenek az új Wembleyvel, a sok jómunkásember "zombi" biztos azt építette a 2 rész között.
Egész jó lezárást kapott, de így hogy beszabadult Európába
A helikopteres jelenet pedig nagyon ott van!!
SPOILER
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11699 levél
Válasz 07.07.30. 22:00 #48
.:[Kain]:.
hát jó, ezeket én is észrevettem, de érted lehet, hogy new yorkban meg párizsban még annyira kismértékű volt akkor a vírus terjedése, hogy akárhonnan küldhettek oda gépet, európa keleti feléről is, ázsiából is, akárhonnan. amerika se csak new yorkból áll. meg hát a párizsi akcióra válaszol a második rész vége...

egyébként az első végén a vadászrepülő vezetője azt mondja nem látott semmi jelenteni valót, mekkora szar ügy már ergo nem vette észre őket. persze később ki tudja, de akkor is tré.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4178 levél
Válasz 07.07.30. 18:15 #47
U.R.H.
Tudom. Azt a fajos dolgot, Én se igazán értettem...

De amit írtal arra, hogy máshol is kitör a vírus arra már írtam, hogy az késöbb kiderül, hogy kamu volt vagy csak vaklárma. Még az első részben mondja a katona, hogy minden rendben van máshol, meg utána lát egy utasszállító repcsit elrepülni. És hát ha a világ ki van halva akkor ez egy igazán ritka dolog...

Meg a végén a vadászrepcsi is azért jött, hogy felmérje mi a helyzet.
11699 levél
Válasz 07.07.30. 18:00 #46
.:[Kain]:.
köszi, egyébként még egy dolog: a második részben mondják, hogy egyik fajról a másikra nem terjed a vírus, erre az elsőben egy majom adja át egy csajnak, akiről ugye továbbterjed. szal a két rész mintha soha nem egy történetről szólt volna, kb ennyire vannak összeegyeztetve, mert amiket írtam, hogy az egyben említik a máshol feltörő vírust meg ez a fajos dolog is igazak, nézd meg magad
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4178 levél
Válasz 07.07.30. 17:16 #45
U.R.H.
Innen letudod tölteni az első rész zenéjét: Link

Ha jól sejtem neked vagya "John Murphy - In The House - In a Heartbeat" vagy pedig a "John Murphy - Rage" kell.
4178 levél
Válasz 07.07.30. 09:01 #44
U.R.H.
Nem arra gondol.
Nekem meg van a film zenének az albumja, majd ha hazaértem melóból megmondom.
18871 levél
Válasz 07.07.30. 00:14 #43
LiT
Az a zene nem a Muse - Shrinking Universe ???

Egyik kedvenc együttesem a Muse!
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
4178 levél
Válasz 07.07.29. 20:23 #42
U.R.H.
De utána késöbb mondja az egyik katona, hogy csak angliába van fertőzés és utána még egy repcsit is lát elrepülni a gyerek...

Szal nincs gáz se európában, se amerikában. Ott minden fasza és nyugodtan nézik a Simpsons családot miközbe angliába mindenki, aki még él oboázik.
11699 levél
Válasz 07.07.29. 20:08 #41
.:[Kain]:.
megnéztem újra az elsőt, már abban mondják, hogy hallottak híreket párizsi és new-yorki fertőzésekről...lol?

amúgy a 28 nappal később-ben a film legvégén van az a zene, ami a 28 héttel később első jelenete alatt megy, meg a végén is hallható. valaki nem tudja, mi a címe, előadója? rohadtul imádom!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 07.07.29. 17:15 #40
.:[Kain]:.
jah, végülis akkor ki is repülhetett nem? mert az ő vérében egy kis kriptonit is van. ki nem szarja le? repült és kész.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4178 levél
Válasz 07.07.27. 20:17 #39
U.R.H.
Néha SPOILERek

Szerintem túl sokat agyalsz hülyeségeken. Hogyan jutott ki don? Ki nem szarja le? Valahogy kijutott és ez a lényeg.

A két katona meg egyántalán nem biztos, hogy ismerte egymást. plusz szerintem szart se láttak a kurva füstbe, lángszórós fickó max csak hallotta hogy valaki erősen rohan elöttük aztán gondolta inkább meghúzza a ravaszt, mint, hogy megvárja mi a franc az.
Kocsira minek lőnek. Hát inkább kilövetném én is a verdát, mert isten tudja mi a franc van benne és megkockáztassam a vírus terjedését.

Holtak hajnala ezekhez képest egy rakás szar szerintem. Pedig azt is nagyon szerettem. De az nagyon egysíkú és végig nem szól semmiről.

28 nappal és héttel késöbb sokkal változatosabb és konkrétan a "zombik" is teljesen más milyenek, mint eddig megszokhattuk őket. Nem zombik csak kurva dühös brutális emberek. Ergo nem halhatatlan (élőhalott) szar lények akik csak fejlövéstől pusztulnak el. Simán le lehet lőni őket. Ez is egy új dolog ilyen filmek terén.


Az viszont tényleg elég poén, hogy európába is átterjed a vírus. De ha belegondolunk elvileg nem nagy gáz, mert pár évalatt hullámszerűen végig tombol európán és ázisán aztán ott is éhenpusztulnak. Ami viszont új dolog, hogy teljesen nem fog megszűnni a vírus mert vannak akik immunisak, csak hordozzák a vírust. Szegények meg nem tudják ezt. Szóval kismértékben valahol mindig megmarad a vírus.
11699 levél
Válasz 07.07.27. 11:24 #38
.:[Kain]:.
jah meg mikor vezetik az autót és még így is lőnek rájuk apache-val(?), mi a fasz? vörös kód meg minden, de az a katona is tudhatta volna volna, hogy ha már vezetik azt a szart akkor azok nem zombik és inkább hagyhatta volna őket elmenni, a lángszórós esetről már ne is beszéljünk, hello bill(most ez jutott eszembe), hello john, másnap-> tolja bill a kocsit, john meg szétégeti, pedig tudja, hogy az a haverja és hogy nem fertőzött. most ezt komolyan kellett? kötelező leirtani minden embernek egymást? minek ide fertőzés akkor? a fegyver eldobása miután lelőtték az apjukat... fegyvert sosem dobunk el, ha zombiktól hemzseg a környék baszki! meg egyáltalán, azt valaki mondja már el, hogy hogyan jutott ki a csajtól Don, mert ott már a fejét verte szét az üvegen, de be volt zárva és ütlegelt is mindent, de hiába, mert nem juthatott ki, ráadásnak indult egy csapat katona, hogy kinyírják a nőt... aztán egyszercsak a csávó kint, katonáknak nyoma sincs... mi ez már? lent a civileknél se hagyott senki egy őrt sem, hadd legyen káosz és hadd nyírja ki őket egy szál zombigeci.

áhh, bosszantó dolgok, de a film így is jó volt. cska ezeket kihagyhatnák már egyszer. pl a holtak hajnalában ilyenek nem voltak. de mind1, jöhet a következő
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
11699 levél
Válasz 07.07.27. 11:16 #37
.:[Kain]:.
a második végéből nem ez jön le

bár ez annyira nem tetszett mint az első, az első jelenetet többször megnéztem, amikor elkezdődik a kedvenc zeném, a csávó minden erejét beleadva fut, ahogyan csak bír, mögötte egyre több zombi jelenik meg a képen.... ááááááh ezt nagyon eltalálták

viszont már unalmas, hogy folyton ilyen kis csicskákért kell izgulnunk, akiket mi magunk is megölnénk, mi a faszom az, hogy két kis repedt ki bír menni egy szigorú katonai megfigyelés alatt álló helyről? ráadásul észlelik őket és nem rögtön elkapják és befenyítik, hanem maaaaajd a helikopteres csávó megtalálja őket.... én a tetőről eléjük lőttem volna simán.

arra kiváncsi leszek, hogyan került át a vírus Európába, már alig várom a következő részt!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4178 levél
Válasz 07.07.25. 13:35 #36
U.R.H.
Hogy ne lett volna megoldva. A végén már éheztek a zombik és haldokoltak.
11699 levél
Válasz 07.07.25. 12:19 #35
.:[Kain]:.
még ma meg fogom nézni, az első nagyon tetszett anno! ami a legjobb volt benne, hogy nem lett megoldva a zombi kérdés. megállíthatatlanok és kész RAAAAGEEEEEE!!!
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
4178 levél
Válasz 07.07.25. 02:07 #34
U.R.H.
Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a trailer végén szól?

Trailer: link
4178 levél
Válasz 07.07.25. 02:05 #33
U.R.H.
Hát gyerekek. Megnéztem.

Teljesen különbözik az első résztől. Már ahogy a filmindul sejteti, hogy nem olyan lesz mint az előző, de eléggé ütősen kezdődik szóval, az ember azt mondja ebből még kurva jó dolog sülhet ki. De ahogy nézzük rájövünk, hogy ez már egy akciófilm és nem egy dráma. Szóval ne várjunk egy túlságosan gondolkodtató filmet mint annó az első rész volt. Ettől függetlenül szerintem kurva jó kis film lett, bár van egy-két dolog ami tök furcsa volt számomra.

SPOILER
Pl.: film elején megismerjük Don-t és kb egészen addig ő a főszereplő, míg megnem fertőződik és annyi (számomra ez elég fura volt, hogy az egyik főfőfőhős egyszer csak "megdöglik") . Utána is jelen van persze, mint fertőzött... No de ezt se nagyon értettem, hogy ezzel mit akartak az írók kifejezni, hogy mi a szarért üldözi a fertőzött apa a lányát és a fiát? Ha erre valaki mond valami választ az jól esne a lelkemnek.

Na mindegy szóval egyik főhősünk elbukott, sebaj ott a másik. Egy tökös amerikai katona, aki a film vége elött 20percel meghal... Hát mi a faszom van??? kérdem én. Értem hogy a kisfiú meg a lány a lényeg, hogy megmeneküljenek, de valahogy az ember nem tekinti őket főszereplőnek valahogy nem köti le az ember figyelmét a sorsuk. Ez volt a hiba a filmbe.
De lehet ezt csak én éreztem így.

Filmvége viszont érdekes. A fertőzés átjut európába. Hála a kis szaros kölöknek meg a hülye tinilánynak. Az első résztől nagyban különbözik ott nem a "zombikon" volt a hangsúly vhogy és nem is azon, hogy elpusztuljon az egész világ. Ez a folytatás viszont már egy Zombi film lett, teli akcióval. (legalábbis a film másodikfelébe.)

Jelenetek amik nagyon tetszettek pl.: az éjszakai rész, mikor tök sötét van és jönnek a repcsik lebombázni a szigetet. Hangulatos volt nagyon.
Az elején is penge volt az a rövidke mészárlásos jelenetet.
Ami még kurvára tetszett mikor Don smacizik a feleségével és ferőzötté válik... az bejött nekem ahogy megszólalt az első részből a zene (mikor Frank megfertőződik és utána beadja a kulcsot.)

SPOILER VÉGE

Szóval remélem nem lett zavaros amit írtam. Ha az jönne le egy kicsit, hogy fikázom a filmet, akkor azt nem szándékosan tettem. A film kurva jó lett szerintem. Különbözik az első résztől és ennyi. Szóval rugasszkodjatok el és fogadjátok be ezt is szivetekbe. Egyedüli dolog ami nem tetszett, amit már leírtam, hogy nem éreztem nagy hangsúlyt a kisfiún és lányon.
842 levél
Válasz 07.07.24. 02:05 #32
Darien
Jah, úgytűnik.
Visszatérve a filmre (), valamiért nekem jobban bejött ez a rész, mint az előző. A következő rész címére meg már lenne is egy tippem.
"Some alien made you his bitch..."
52251 levél
Válasz 07.07.24. 02:01 #31
Barthezz
Okés, most már asszem mindenkinek minden világos
842 levél
Válasz 07.07.24. 02:00 #30
Darien
Jah, most akkor meg én értelmeztem félre. A lényeg akkor, hogy nem kamu a Screener.
"Some alien made you his bitch..."
52251 levél
Válasz 07.07.24. 01:59 #29
Barthezz
Jah ezt tudom, csak mondom Kanduhrka hsz-éből arra következtettem, hogy kamuról van szó és csak az elnevezése Screener.
842 levél
Válasz 07.07.24. 01:56 #28
Darien
A Screener az rendes jó minőség, csak vannak részek, ahol feltóntetik, hogy nem eladásra szánt verzió és kb 1 percre feketefehér lesz a kép.
"Some alien made you his bitch..."
52251 levél
Válasz 07.07.24. 01:25 #27
Barthezz
Thx, megcsekkolom vhol ezt a verziót Kanduhrka hsz-ét akkor félreértelmeztem, azt hittem a DVD Scr verióra írta azt hogy szar volt a minősége.
842 levél
Válasz 07.07.24. 01:19 #26
Darien
Van DVD Screener, az dvd rip minőségű. Én pont most este néztem meg, sztem nagyon fasza lett. A zenék kifejezetten tetszettek.
"Some alien made you his bitch..."
52251 levél
Válasz 07.07.24. 01:14 #25
Barthezz
Nekem egy TS verzó jött le nemrég, viszonylag jó benne a kép, de a DVD minőségtől még így is messze elmarad. Még gondolkodom megnézzem-e így, mert a filmre meg nagyon kíváncsi lennék már...
4 levél
Válasz 07.07.23. 21:16 #24
Dranks
Sziasztok? Mikor lesz/Volt a premier? Hogy szerezhetem meg? Köszi!
9368 levél
Válasz 07.07.23. 21:04 #23
Kanduhrka
Én is azt hittem... Bár megnézem majd ha kijön dvd minőségben, mert így elég gáz volt. A végefele szinte folyton sötét van és semmit sem látni.
horrorgeeks.blogspot.com
4178 levél
Válasz 07.07.22. 23:27 #22
U.R.H.
Most rosszalkodok egy kicsit...

Kijött belőle a DVDSCR-es változat, szóval érdemes letölteni.
Megnéztem az első 10percet. Hát elég durva. Kiváncsi vagyok mennyire hasonlít az első részre, De szerintem ez inkább action múvi lesz szerintem.
9368 levél
Válasz 07.06.19. 03:09 #21
Kanduhrka
Most kezdem nézni...
horrorgeeks.blogspot.com
1 levél
Válasz 07.05.22. 17:13 #20
sz.bogdan
én most voltam Londonban, megnéztem a filmet...moziban föleg ott ahol néztem naon jo a hang... én bezsartam pár résznél de nagyon... eléggé jo lett a 2ik rész is ... ajánlom majd mindenkinek... De MOziban megnézni ezt kötelezö még ha láttátok már 1000x is gépen-.....
szbá
20143 levél
Válasz 07.05.17. 14:53 #19
Peace
Csodálkozom, hogy még nem ismeri mindenki. Nekem már olyan mint a google.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
52251 levél
Válasz 07.05.17. 12:35 #18
Barthezz
Oh thx, ez télleg jó kis oldal
20143 levél
Válasz 07.05.17. 09:00 #17
Peace
Továbbra is ajánlom figyelmetekbe

Külön nekem nem fognak olyat kiadni, ami itt nem szerepel.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
52251 levél
Válasz 07.05.17. 01:05 #16
Barthezz
És milyen minőségű volt a verzió amit néztél? Én még egyelőre csak TS-eset láttam belőle a neten.
20143 levél
Válasz 07.05.16. 23:21 #15
Peace
Most lett vége az itthoni vetítésnek. Teljesen korrekt a film! Nekem jobban bejött, mint az első rész! A képi világ fantasztikus! A teljesen kihalt város, a kis biohazard csomagok az utak szélén. És emellé még kellemesen nyomasztó zenei aláfestést is kapunk. Kellőképpen pörgős kis akció-horror-t sikerült összehozniuk, és én ezt is vártam. Csak ajánalni tudom mindenkinek!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
20143 levél
Válasz 07.03.28. 20:46 #14
Peace
Nem.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
10589 levél
Válasz 07.03.28. 15:05 #13
Dark Archon
Nincs benne, de teljes mértékben hasonlít rá. Bár fura lenne egy statiszta szerep tőle...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
18871 levél
Válasz 07.03.28. 13:32 #12
LiT
Hát nemtom. Még a szereplögárdában sincs benn a neve.
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
10589 levél
Válasz 07.03.28. 08:35 #11
Dark Archon
Akitől kérdezték, hogy fertőzött-e, az nem a Sigourney Weaver volt?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
18871 levél
Válasz 07.03.28. 07:41 #10
LiT
És a trailer végén Muse - Shrinking Universe szól
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...
4727 levél
Válasz 07.03.28. 02:29 #9
Christoph
A kiscsajon ott feszül a Real Madrid mez.
18871 levél
Válasz 07.03.27. 19:00 #8
LiT
Itt az új TRAILER
We are the Universe... Observing itself... Observing itself... Destroying itself...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.