Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videó (Hírek)

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Operation Flashpoint: Dragon Rising
A legutóbbi Operation Flashpoint: Dragon Rising cikkek, hírek
12909 levél
Válasz 08.10.19. 19:19 #9
konrad
A közelmúltban megjelent egy cikk az egyik xy gamer újságban, bepötyögöm azoknak, akik várják az OFP2-őt! (Én személy szerint az Arma2-re hajaznék, ugyanakkor mivel név nagyon kötelez, biztosan nem fogom kihagyni!) No, akkor a cikk:

"Operation Flashpoint 2

Tisztában vagy azzal, hogy az egykori, igencsak jól sikerült akciójáték már több mint hét éve jelent meg? Bizony, 2001-ben elméletileg még egyszerűbb volt bizonyítania egy játéknak és az OFP minden elvárásnak megfelelt. Éppen ezért várjuk a folytatást, remélve, hogy a fejlesztők az akkoriban jól bevált recepthez képest tudnak majd valami kis újdonságot felmutatni és nem csupán grafikai ráncfelvarrásról van szó. Félelmeink azért valahol megalapozottak, hiszen nem az eredeti csapat készíti a folytatást, hanem a Codemastersen belüli társaság - reméljük nekik a legjobbakat!

Vissza gyökerekhez

Az egészen zártkörű bemutató alatt kiderült, hogy ez az epizód egy Skira nevezetű szigeten játszódik, ahol kínai, japán és orosz erők állomásoznak. Az amerikai hadsereg kötelékének tagjaként segítenünk kell az oroszoknak megszerezni bizonyos állomásokat, területeket. A terep már önmagában is nagyon érdekes, hiszen eredeti NASA felvételek alapján alakították ki. Mindemellett nemcsak hogy látványosabb - mint sok hasonló stílusú játék -, hanem taktikailag is nagyon jó lett kitalálva. Hab a tortán, hogy több mint 200 négyzetkilométernyi (!) területet járhatunk be: ebbe beletartoznak a tengerpartok, városok, sőt még vulkánok is.

Egy lövés, egy halál?

Nagyon örültünk, hogy az első rész realizmusát még tovább finomították. Akár egyetlen lövéstől is kellően megsebződünk és felcser nélkül sokszor nem is tudjuk a küzdelmet folytatni. A felhozatalra sem lehet panaszunk, hiszen több mint 70 fegyver, és 30 különféle vezethetőségű jármű áll majd rendelkezésünkre. Lesz küldetésszerkesztő, ha a játékba bekerülő akciók valakinek kevesek lennének. A megjelenés ideját még nem közölték, de már nagyon várjuk!"

Hááát, kíváncsi leszek. Nekem már most nem "fekszik" ez az orosz-japó-kínai felállás. Plusz mi, a jenkikkel.
16989 levél
Válasz 08.07.12. 15:09 #8
KisCsirkee
Egyáltalán nem húztuk le, szó nincs erről. Csak aggodalmunkat fejeztük ki, hogy nem a Bohemiások fejlesztik, és hogy a Codemasters erősen a cím nagyságára támaszkodik majd egy "árkádosított" FPS-t kapunk, akárcsak a BiA esetében.

Írtam is, hogy jó lenne egy ilyen render vakítás helyett valami ingame konkrét dolgot látni!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
151 levél
Válasz 08.07.12. 14:55 #7
Peca001
Azért az jó hogy bejön ide két ArmA fan, és úgy lehúz egy olyan játékot amiről még in-game videó sincs, hogy az csak na.

"Ellenben a screen-ek szörnyűek: minden a zöld ezer árnyalatában úszik, mintha egy nagy takony közepén harcolnának a késő-jurakorban... "

Fenyőerdőben milyen árnyalatokat ársz, kéket? Szerintem szépek a shotok, a videó meg lenyűgöző, bár nemtom h ebből hogy lesz olyan lassú, taktikus játékmenet mint az OFP 1-ben volt (ami még mindig fentvan a gépemen...
12909 levél
Válasz 08.07.11. 20:34 #6
konrad
Nem is tudtam, hogy az arma-hoz már ilyen mod is van!Jurassic Arma
12909 levél
Válasz 08.07.11. 20:33 #5
konrad
16989 levél
Válasz 08.07.11. 20:20 #4
KisCsirkee
Ha ugyanolyan jól moddolható lesz, mint az elődök, akkor:

Bármi megtörténhet!

A kép az ArmA-ból van!
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
12909 levél
Válasz 08.07.11. 20:13 #3
konrad
Én attól félek az ofp2 esetében, hogy kikerülnek a taktikai-szimulációs harcrendszerek és inkább egy sima fps-hez fog közelíteni. Ráadásul nevetséges ez az "új ellenségkép"-gyártás, a kínaiak személyében.

Ezutóbbi kérdésben is már előnyben van nálam az arma2: ott legalább ruszkikat kell lődözni, ráadásul szép, kelet-európai környezetben, nem pedig ilyen pre-jurakori szarságban...márcsak a dinók hiányoznak!
16989 levél
Válasz 08.07.11. 19:57 #2
KisCsirkee
Leírtam a topicjában is. Nagyon szép és jó ez a parasztvakítós biztos, hogy agyonrenderelt trailer, de mivel névre írt a program és nem is a Bohemiások fejlesztik, szinte biztos, hogy jól le lesz butítva a harcrendszer a sima OFP-hez képest! A Profit dominál már régen.

Az ArmA 2 vs. OFP2 csatából én is az ArmA-t tekinetm győztesnek, mindaddig, amíg az OFP2 be nem bizonyítja az ellenkezőjét, mondjuk egy tényleges in-game videóval a játékmenetről és a harcrendszerről.
"Es rasseln die Ketten, es dröhnt der Motor, Panzer rollen in Afrika vor!"||| http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Szalami111/stats/226302379/ ||| =PPS=Szalami111
12909 levél
Válasz 08.07.11. 19:44 #1
konrad
A video ütős volt, meg hentelős, "megnagyonháborúsfílinges", de a játékmenetet illetően ebből aztán szar se derült ki. Szép a grafika, jól modellezettek a járművek, egységek, árnyékok szépek, kíváncsi leszek, milyen vas kell ehhez.

Ellenben a screen-ek szörnyűek: minden a zöld ezer árnyalatában úszik, mintha egy nagy takony közepén harcolnának a késő-jurakorban...

Kíváncsi leszek, mit hoz az Arma2 vs. Ofp2 "harca", a látottak alapján eddig az előbbire szavaznék.
766 levél
Válasz 08.07.11. 19:44
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - képek, videó (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.